• Šlesera dēlam jaunas attiecības?

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    10. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Beata Jonite un Edvards Šlesers.
    Foto: No privātā arhīva
    Beata Jonite un Edvards Šlesers.
    Kamēr oligars Ainārs Šlesers gatavojas atgriezties politikā, viņa vecākais dēls esot uzsācis romantiskas attiecības ar jaunieti, kura pagājušajās Saeimas vēlēšanās pārstāvēja viņa oponenta Artusa Kaimiņa dibināto partiju.

    Jau pavasarī PDz rīcībā nonāca ziņa, ka uzņēmēja Aināra Šlesera vecākajam dēlam Edvardam izveidojušās jaunas romantiskas attiecības un viņa izredzētā ir populārā modes zīmola NóLó dizaineres Viktorijas Jonienes meita Beata Jonite.

    Līdz šim Edvards un Beata kopā sabiedrībā neizgāja un arī kopējas bildes Jonites virtālajos albumos neparādījās. Turklāt beidzamos mēnešus viņa pavadīja, studējot Londonā. Pirms divām nedēļām Beata atgriezās Latvijā. 1. augustā draugu lokā viņa svinēja savu 26. dzimšanas dienu, un viesu vidū bija arī Edvards.

    Vaicāta par attiecībām ar Šlesera dēlu, Jonite no komentāriem PDz atturējās, taču šajās dienās viņas sociālajos tīklos pirmo reizi parādījās abu foto un emocionāls ieraksts: «Neaptverami, ka jau vairāk nekā gads ir pagājis, kopš par savu cilvēku varu saukt interesantāko sarunu biedru, smieklīgāko joku autoru, partneri gan visos piedzīvojumos, gan pārdzīvojumos un tīri vienkārši – savu labāko draugu. Paldies, ka biji un esi mana miera osta šajā intensīvajā studiju gadā!»

    27 gadus vecais Šlesera dēls ir iekārojams līgavainis un jau vairākus gadus ir atrodams miljonāru topos. 2019. gada nogalē Dienas Biznesa veidotajā Latvijas miljonāru sarakstā viņš tika ierindots 11. vietā. Tolaik viņa bagātība tika lēsta ap 45 miljoni eiro. Vietu starp bagātākajiem valstī viņam nodrošināja 70% līdzdalība SIA Regma group. Savukārt 2020. gada nogalē viņa vārds bija atrodams 100 lielāko pelnītāju topa 19. vietā. Gada laikā viņš bija nopelnījis vairāk nekā piecus miljonus eiro.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē