• Slavenību stiliste Paškeviča: Man sagribējās mainīt dzīvi – tas arī izdevās

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    28. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Slavenību stiliste jau sen vēlējās realizēt savu kluso sapni – dizainēt oriģinālas cepures. Beidzot viņai izdevās pievērsties savam aicinājumam.

    Anastasijas Paškevičas vārds jau ir labi zināms Latvijas modes lauciņā. Pēc Latvijas Mākslas akadēmijas absolvēšanas apģērbu dizainere veidojusi skatuves tēlus Aijai Vītoliņai, Agnesei Rakovskai, Lindai Leen, Intaram Busulim un daudziem citiem dziedātājiem. Strādājusi arī par privāto iepirkšanās asistenti.

    Viņu allaž vilinājusi mākslas pasaule, un tas nav pārsteigums, jo Anastasija nāk no radošas ģimenes. Viņas mamma ir gleznotāja Antoņina Paškeviča, tētis – kinorežisors Jevgeņijs Paškevičs, bet brālis Deniss Paškevičs ir pazīstams mūziķis. Pandēmijā arī Anastasija arvien spēcīgāk jutusi vēlmi pievērsties radīšanai un sākusi darināt sievišķīgas galvas rotas.

    «Pavasara dīkstāvē man sagribējās mainīt dzīvi, un tas arī izdevās,» priecājas viņa.

    Modes dizainerei izveidojušās jaunas attiecības, viņa pārcēlās uz dzīvi Jūrmalā un sāka darīt to, par ko klusībā domāja jau sen. «Es pēc dabas galīgi neesmu drosmīga, bet apstākļi man deva iespēju realizēt savu sapni,» atzīst dizainere, kura nu veido fantastiskas cepures jūras tematikā, ar ziediem un ekspresīviem rotājumiem. Cepures Anastasijai allaž bijušas ļoti mīļas, jo šis aksesuārs var acumirklī mainīt koptēlu.

    «Manas galvas rotas ir domātas drosmīgām un pārliecinātām sievietēm, kuras nebaidās eksperimentēt.

    Šīs cepures ir kā sievišķības manifestācija,» pauž viņa. Iedvesmu to radīšanai Paškeviča smeļas fotogrāfijās un gleznās.

    Dizainere teic – jaunajos centienos viņu ļoti atbalsta mīļotais vīrietis. «Līdz šim kaut ko mazliet veidoju, bet man nebija drosmes ar to dalīties. Beidzot esmu tam nobriedusi,» uzsver viņa. Pie sava zīmola ANASTASIAPASHK viņa vienatnē sākusi strādāt jau vasarā, un jau mēneša laikā kopš tā atrādīšanas interese par viņas darbiem tikai augusi.

    Viena no viņas cepurēm pat bijusi uz žurnāla Santa vāka. 

    «Redzu, ka mans zīmols šobrīd dāmām kalpo par iedvesmu. Pircējas ir ļoti sajūsminātas, bet, kad pienāk pasūtīšanas mirklis, paziņo, ka vēlas ko vienkāršāku. Latvijā sievietes lielākoties ir kautrīgas, tomēr esmu pārliecināta, ka drosmīgas klientes atradīs ceļu pie manis,» teic dizainere. «Man patīk spēcīgas personības, kuras neiesūno vienā stilā, allaž mainās un ir rotaļīgas,» saka Paškeviča un aicina sievietes vairāk pucēties arī pandēmijā, jo oriģināla cepure lieliski iederēsies arī mājas ballītē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē