• Žoržs Siksna kļuvis par apsargu, bet Olga Rajecka – medmāsiņa?

    Slavenības
    9. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vai tiešām slavenā latviešu dziedātāja Olga Rajecka iesaistījusies medmāsu krīzē un sākusi strādāt šajā profesijā? Bet Žoržs Siksna vairs neuzstājas koncertos, bet kļuvis par apsargu?

    Jā, tā tiešām ir taisnība, gan Olga Rajecka,  gan Žoržs Siksna tiešām iejutušies medmāsiņas un apsarga lomā, tikai tas nenotiek reālā dzīvē, bet gan  topošajā LMT oriģinālseriālā, kur līdzās profesionāliem aktieriem nelielās, bet spilgtās lomās iejūtas sabiedrībā pazīstami cilvēki – dziedātāji Žoržs Siksna un Olga Rajecka, komiķis Jānis Skutelis, radio dīva Sandra Glāzupa, mūziķis, grupas Borowa MC dalībnieks Aigars Runčis, TV seja Mārtiņš Spuris un citi.

    Apsargi, ārsti un slimnīcas personāls, mūziķi, nejauši garāmgājēji, policisti un bibliotēkas apmeklētāji – LMT seriālā sastopamie varoņi lielākoties ir gluži ikdienišķi. Līdz ar dažādām viegli atpazīstamām norises vietām VEF apkaimē un citur Rīgā tas ļaus ikvienam justies pietuvinātam seriāla notikumiem.

    Jānis Skutelis un Žoržs Siksna filmēšanas laukumā
    Jānis Skutelis un Žoržs Siksna filmēšanas laukumā
    Seriālā sastapt varēs gan apburošu apsargu trio – dziedātāju Žoržu Siksnu, komiķi, TV seju Jāni Skuteli, kā arī divkārtējo pasaules čempionu makšķerēšanā Pēteri Lideri, gan bobslejistu Daumantu Dreiškenu policista lomā. Bet kādreiz tik populārās grupas “Borowa MC” dalībnieks Aigars Runčis seriālā būs atradis jaunu nodarbošanos un atveidos kurjeru. Tāpat līdzās jau iepriekšminētajiem kungiem TV ekrānos varēs redzēt arī dziedātāju Olgu Rajecku, kas iejutīsies medmāsas lomā, un radio balsi Sandru Glāzupu omes lomā.

    Atbilstošu personāžu meklēšana ārpus teātra vai kino aprindām, ir bijusi seriāla veidotāju apzināta izvēle. Koši tipāži, dabiska un nepastarpināta aktierspēle lieliski papildinās profesionāļu darbu un ļaus skatītājiem satikt savus iecienītos mūziķus, sportistus un raidījumu vadītājus neierastos tēlos, atklāj režisorsUldis Cipsts. Viņš piebilst, ka seriālā būs redzama arī izcilā režisore Māra Ķimele, kam šoreiz uzticēta meditācijas vadītājas loma, bet romantikas pārņemtu jauno pāri spēlēs LNT “900 sekunžu” laika ziņu diktors Mārtiņš Spuris kopā ar dzīvesbiedri Kristīni.

    Topošais seriāls būs attiecību drāmu ar komēdijas un fantastikas elementiem par mīlestību līdz nāvei un pat pēc tās jaunajā oriģinālseriālā izspēlē aktieri Ilva Centere, Regnārs Vaivars, Artūrs Skrastiņš, Ināra Slucka, Ģirts Jakovļevs, Kristīne Krūze un Pēteris Gaudiņš. Seriāla scenārija autori ir dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Tāpat pie scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs. Par seriāla varoņu grimu rūpējas Ieva Sebre, bet par tērpiem gādā Ance Beinaroviča. Seriāls rudenī būs redzams LMT mājas viedtelevīzijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē