• Valtera Frīdenberga līgava beidzot gatava iziet sabiedrībā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    15. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Restorāna Hercogs atklāšanā pulcējās grupas Putnu balle dalībnieces KRISTIĀNA STIRĀNE, LĪVA KALNIŅA, menedžere ANETE KALNIŅA, Valtera Frīdenberga draudzene KRISTĪNE PAEGLE un Līvas draugs norvēģu komponists EIRIKS BRANDĀLS.
    Foto: KASPARS KRAFTS (F64)
    Restorāna Hercogs atklāšanā pulcējās grupas Putnu balle dalībnieces KRISTIĀNA STIRĀNE, LĪVA KALNIŅA, menedžere ANETE KALNIŅA, Valtera Frīdenberga draudzene KRISTĪNE PAEGLE un Līvas draugs norvēģu komponists EIRIKS BRANDĀLS.
    Kopš Valtera Frīdenberga nāves pagājuši jau četri mēneši. Pirms pāris nedēļām restorāna atklāšanā Ādažos pulcējās vairāki Putnu balles dalībnieki un kopā ar viņiem bija arī Valtera līgava Kristīne Paegle, kas kļuvusi par daļu no Putnu balles ģimenes. Turoties kopā viņiem esot vieglāk pārvarēt zaudējuma skumjas.

    Putnu balles dziedātāja Kristiāna Stirāne dzīvo Ādažos, un pagājušajā ceturtdienā viņa pulcēja savus draugus – grupas Putnu balle dalībniekus, lai kopīgi ievērtētu tur jaunatvērto ģimenes restorānu Hercogs.

    Viņu kompānijā bija arī pērn rudenī mūžībā aizsauktā grupas dalībnieka mūziķa un TV personības Valtera Frīdenberga mīļotā meitene. «Mēs visi bieži satiekamies ārpus koncertiem, un tagad ar mums visās tikšanās reizēs ir arī Valtera draudzene Kristīne. Turamies kopā, jo tā vieglāk pārvarēt zaudējuma skumjas, » PDz atklāja Putnu balles menedžere Anete Kalniņa. «Kristīne palīdzēja dažādās organizatoriskās lietās, kad ap Ziemassvētkiem mums bija programmas Tev tuvumā koncerti. Tie bija iecerēti, lai radītu Ziemassvētku noskaņu, taču tā bija arī mūsu pirmā koncertturneja bez Valtera, un publika reaģēja citādāk… Īpaši emocionāls izvērtās pēdējais koncerts Velēnu baznīcā, kad Putnu balle dziedāja Valteram veltītu dziesmu Kursas putni. Publika ar asarām acīs cēlās kājās, » atcerējās Anete. To, cik svarīgi pēc mīļotā cilvēka nāves Kristīnei ir saglabāt sirdī Valtera tuvumu, mūziķa draudzene novembra beigās atzina arī intervijā žurnālam IEVAS Veselība: «Es nevaru aizvietot Valču. Un viņa balsi. Bet šobrīd atbalstošākā kompānija ir viņa kolēģi, viņa vide.»

    Turamies kopā, jo tā vieglāk pārvarēt zaudējuma skumjas

     Anete pastāstīja, ka Putnu balle satiksies uz vienu koncertu vasarā, bet citas muzikālās aktivitātes pagaidām līdz gada beigām neesot plānotas. Taču Valtera mīļie būs kopā brīdī, kad piepildīs dziedātāja vēlēšanos – izkaisīs viņa pelnus okeānā. Pagājušajā rudenī viņš ļoti gribēja aizceļot uz Portugāli, taču slimība viņam to liedza, un 17. oktobrī mūziķis zaudēja cīņā ar vēzi. Anete pastāstīja, ka ceļojumu uz Portugāli plāno Kristīne un, visticamāk, tas notikšot šajā pavasarī, kad visi grupas dalībnieki – Kristiāna, Līva, Elvijs, kurš patlaban dzīvo Anglijā, un Kārlis Būmeisters, kurš strādā Briselē, varēs turp doties kopā.  

    Valtera Frīdenberga pēdejā intervija žurnālam Santa: «Jācenšas dzīvot ar prieku»

    Valtera Frīdenberga līgava Kristīne Paegle: «Mans lēmums bija būt kopā ar Valteru»

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē