• Toms Henkss un Rita Vilsone kļuvuši par Grieķijas pilsoņiem

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Toms Henkss un Rita Vilsone
    Foto: Shutterstock
    Toms Henkss un Rita Vilsone
    Holivudas zvaigzne Toms Henkss un viņa sieva Rita Vilsone ir oficiāli kļuvuši par Grieķijas pilsoņiem, vēsta ārzemju mediji.

    Grieķijas premjerministrs Taks Teodorikaks sociālajos tīklos ievietojis foto, kurā Toms Henkss un Rita Vilsone pozē kopā ar viņu ar jaunajām pasēm rokās.

    Rita Vilsone, kurai ir grieķu izcelsme, un Henkss bieži pavada brīvdienas Grieķijā, kur viņiem pieder īpašums Antiparosas salā. Henkss ir pārgājis grieķu pareizticībā, ziņo CNN.

    Grieķijas goda pilsoņu statusu Henkss un visa viņa ģimene ieguva jau pērn, kad amatpersonas novertēja aktiera ieguldījumu 2018. gada postošo meža ugunsgrēku seku apkarošanā Atēnu tuvumā. Toreiz bojā gāja vairāk nekā 100 cilvēku.

    “Es esmu bijis hellēnis pēdējos 23 gadus. Grieķija ir paradīze. Esmu bijis daudz kur pasaulē, esmu bijis visskaistākajās vietās, un neviena no tām nav skaistāka par Grieķiju,” šā gada sākumā Golden Globe pasniegšanas ceremonijā izteicās Henkss. “Zeme, debesis, ūdens, tas nāk par labu dvēselei, tā ir dziedējoša vieta.”

    Grieķijas likumdošana paredz, ka goda pilsonības piešķiršana piemērojama “citas valsts pilsonim par īpašiem nopelniem Grieķijas labā vai ja viņa naturalizācija kalpo valsts interesēm”.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē