• Stendzenieks vēlas glābt savu laulību: «Pēdējo pusgadu neesmu bijis īsti adekvāts»

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    26. marts, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Ēriks Stendzenieks ar sievu Gitu.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Ēriks Stendzenieks ar sievu Gitu.
    Runas, ka pazīstamā reklāmista speciālista Ērika Stendzenieka laulības kuģis sācis šķobīties, sabiedrībā klīst jau labu laiku, pēc vairāk nekā 20 kopā būšanas gadiem viņa sievas mērs esot pilns, un viņa vēloties šķirties, raksta žurnāls PRIVĀTĀ DZĪVE.

    Uz jautājumu, vai konflikts ar sievu ir tik nopietns, ka varētu novest līdz laulības šķiršanai, Ēriks teic: «Ļoti ceru, ka ne! Skaidrs, ka konflikti mums ir bijuši. Tāpat reizēm viņa ir palīdzējusi man, reizēm esmu palīdzējis viņai, bet tā jau tas notiek visās ģimenēs,» saka reklāmas speciālists.

    «Burtiski aizvakar skatījos mūsu fotogrāfijas, kas tapušas beidzamajos 23 gados, un tur bija tik daudz jauku momentu – kā mēs turam viens otra roku, kā muguru noglāstām, kā vērojam saulrietu Himalajos, un vēl neskaitāmi, spilgti mirkļi. Un es pie sevis nodomāju – vai tiešām šo te visu var aizmainīt prom tikai tāpēc, ka es pēdējo pusgadu neesmu bijis īsti adekvāts? Turklāt pats apzinos, ka tāds biju. Godīgi sakot, man drusciņ sajāja smadzenes politika, ieskaitot Artusu Kaimiņu un Gobzemu, bet ne tik daudz, lai nosvītrotu 23 gadus,» optimisma pilns un gatavs cīnīties par savu laulību ir Stendzenieks.

    Bijušais reklāmas aģentūras Mooz! radošais direktors Ēriks Stendzenieks un māksliniece Gita Šmite apprecējās 2004. gadā. Taču kopā pāris ir vairāk nekā 20 gadu.

    Plašāk par Stendzenieku ģimenes sarežģījumiem lasiet žurnāla PRIVĀTĀ DZĪVE jaunākajā numurā!

    1 komentārs

    kate bowel
    Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa (solutiontemple.info) mans vīrs pēkšņi saprata savu kļūdu un atgriezās manā dzīvē. Es ļoti novērtēju priestera pūles, lai mūs atkal apvienotu.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē