• Slavenās Bejonses meitai Latvijā darināta kleita

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dziedātāja Bejonse Noulza (Beyonce Knowles) savai meitai Blū Aivijai Kārterei (Blue Ivy Carter) izvēlējusies Latvijā individuāli veidotu ARISTOCRAT KIDS tērpu ar autentiskiem pērlīšu izšuvumiem.

    Šī gada Wearable Art Gala svinīgajā pasākumā, slavenā amerikāņu dziedātāja Bejonse Noulza savai meitiņai Blū Aivijai izvēlējās individuāli veidotu Aristocrat Kids zeltaini dzelteno zīda vakartērpu.

    Aristocrat Kids ir luksus bērnu apģērba zīmols, kas izpelnījies īpašu, starptautisku atsaucību karalisko ģimeņu vidū. Tērpi tiek veidoti pēc pasaku motīviem un katrs tērps ir viena meistara unikāls darinājums, pievēršot īpašu uzmanību kvalitātei un izsmalcinātām detaļām. Mazās Blū Aivijas vakartērpa dizainu radījusi Aristocrat Kids radošā direktore Dace Sāmīte. «Tā kā šī gada Wearable Art Gala tematika bija saistīta ar uzvedumu Karalis Lauva (The Lion King) šī bija iespēja izstāstīt stāstu caur tērpu,» saka dizainere. Tērpā viņai bijis svarīgi iekļaut Āfrikas autentisko sajūtu un silto nokrāsu. Tā sākās šis aizraujošais stāsts par Āfriku, kas ieausts īpašajā Blū Aivijas vakartērpā!

    Ideja par tērpu dzima Daces nesenā ceļojumā uz Keniju, kur viņa iemīlēja Kenijas fantastiskos dabas skatus un pērlīšu izšuvumu mākslu, ko darina Seras sievietes no Samburu cilts. Viņu radītie darbi ir neaprakstāmi īpaši – katrai izšuvumos izmantotajai pērlīšu krāsai ir sava nozīme, kas veido stāstu par katru rotu, un no viņu darbiem burtiski staro tajā ieguldītā mīlestība un smiekli.

    Šim īpašajam projektam tika piedāvātas vairākas skices un izšuvumu variācijas, no kurām dziedātāja Bejonse personīgi izvēlējās modeli ar Kenijas pērlīšu izšuvumu (BeadWORKS Kenya*) dizainu.

    Stāsts par to, kā tapis šis tērps, šķiet gluži neticams! «Tikai 7 dienas, 25 iesaistīti cilvēki, 3 kontinenti, 20 000 km, metriem zīda auduma, tūkstošiem pērlīšu un ticība, ka viss ir iespējams! Pērlīšu izšuvumi, kuri parasti tiek darināti vismaz 4 nedēļas, nu tapa tikai 4 dienu laikā, talantīgajām Kenijas Seras sievietēm, strādajot dienu un nakti. Arī Aristocrat Kids darbnīcā darbs ne uz mirkli neapstājās! Sākot jau ar darbu pie skiču izstrādes, konstrukcijām, ar roku piegrieztām detaļām, līdz pat rūpīga izstrādājuma šūšanai un pēdējā mirkļa izšuvuma saņemšanai no Āfrikas!» medijiem saka tērpa veidotāji. Pēdējā brīdī Samburu sieviešu darinājums tika iestrādāts vakartērpā un nosūtīts uz Losandželosu, Kalifornijā, dodot iespēju mazajai princesei Blū Aivijai izstāstīt šo burvīgo stāstu visai pasaulei!

    * BeadWORKS Kenya ir īpaša organizācija, kura izveidota, lai tiktu atbalstītas Kenijas sievietes, savvaļas dzīvnieki, kopienas un to saglabāšana.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē