• Princis Harijs un Megana Mārkla Losandželosā piestrādā par ēdienu piegādātājiem

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Foto: Shutterstock
    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Britu karaliskais pāris – princis Harijs un Megana Mārkla – labdarības projekta ietvaros Losandželosā piegādā ēdienu cilvēkiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nespēj paši gatavot vai iegādāties pārtiku, vēsta ārzemju mediji.

    Harijs un Megana pievienojušies labdarības fondam Project Angel Food, kas gatavo un nogādā maltītes cilvēkiem ar smagām saslimšanām, piemēram AIDS/HIV, diabētu, kā arī vēža un sirds slimniekiem. Fonda klienti ir koronavīrusa pandēmijas laika riska grupa, un viņiem šie pakalpojumi ir īpaši nepieciešami.

    Holivudas mazturīgo rajona iedzīvotājs Dens Tairels, kurš ir fonda klients, bijis ārkārtīgi pārsteigts, pie savām durvīm ar ēdienu piegādi ieraugot britu karalisko pāri, kuri, protams, bija sejas maskās. “Man šķita, ka to rudo čali esmu kaut kur redzējis, un arī meitene bija ļoti glīta. Tad es pamanīju lielu, melnu džipu un apsargus,” Tairels atklāja vietējam portālam VEHO Ville. “Viņi abi bija ļoti jauki un piezemēti. Viņiem bija sejas maskas un džinsas, taču ļoti labas džinsas.”

    Project Angel Food vadītājs Ričards Ajubs pastāstīja, ka ļoti priecājas par Harija un Meganas iesaistīšanos, ko nekādi nav vēlējies afišēt.

    “Viņi gribēja atvieglot darbu dažiem mūsu piegādātājiem, un šodien izvadāja maltītes Vestholivudā. Tas ir patiešām, patiešām lieliski. Mēs priecājamies, ka viņi mums pievienojās,” viņš saka.

    Kā zināms, princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla šā gada sākumā nolēma saraut saites ar karalisko ģimeni, atteicās no visām privilēģijām un pārcēlās dzīvot uz Kanādu. Šobrīd pāris daudz laika pavadot Losandželosā, un meklē sev turpmāko nodarbošanos.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē