• Priecīga ziņa! Mikam Dukuram pavasarī gaidāms otrs bērniņš

    Slavenības
    Gita Vīksne
    21. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Mūziķa Mika Dukura un viņa sievas Lauras ģimenē jau šajā pavasarī piedzims otrs bērniņš. Laimīgais tētis saka, ka jaunas dzīvības pieteikšanās iedvesmojusi mūziķi jaunu darbu radīšanai.

    «Satraukums ar otro bērnu viennozīmīgi ir mazāks, jo nu jau aptuveni zinām un saprotam, kas gaidāms, » saka mūziķis un divus gadus vecā dēla Frenklina tēvs Miks Dukurs. «Arī sieva Laura šobrīd jūtas labi. Viņā ir daudz lielāks miers, nekā gaidot pirmo bērnu. Kad pieteicās Frenklins, ilgu laiku no visiem to slēpām. Nepubliskojām sociālajos tīklos gaidību bildes līdz pat dēla piedzimšanai. Šoreiz izlēmām, ka negribam slapstīties. Bērnam pasaulē jānāk jau pavasarī, » stāsta Miks. «Mēs zinām arī gaidāmā bērna dzimumu, bet to gan pagaidām publiski neatklāsim. Patiesībā mums pašiem tas nebija tik būtiski, jo vienlīdz priecātos gan par dēlu, gan meitu. Ja ir divi puikas, mājās ir lielāks tracis, jo ir divi sabiedrotie uz nedarbiem. Ja meitene – jauna, interesanta pieredze, » spriež viņš.

    Taujāts, kā ziņu par otrā mazuļa ienākšanu ģimenē uztver divgadīgais dēls Frenklins, Miks atbild: «Man liekas, viņš to pagaidām vēl īsti neapjauš. Mēs gan stāstām un rādām, ka mammas puncī ir mazulis. Viņš arī pats saka, ka puncī ir otrs bērniņš, bet to, kas tam sekos, vēl īsti nesaprot.»

    Miks un Laura laulības gredzenus mija pirms sešiem gadiem. Dziedātājs atzīst, ka jau kopš ģimenes pirmsākumiem vēlējušies vairāk nekā vienu bērnu. «Manuprāt, ģimenē vajag vismaz divus bērnus. Lai viņi iemācītos saprast un novērtēt cilvēciskās vērtības – to, ka par otru jārūpējas, ka jādalās. Kad ir māsa vai brālis, to izdarīt ir daudz vieglāk, » uzskata Miks. «Jaunas dzīvības pieteikšanās ir kļuvusi par emocionāli piesātinātu materiālu arī manai muzikālajai darbībai. Top mazalbums ar nosaukumu Life jeb Dzīvība. Pie klausītājiem tas varētu nonākt ap to pašu laiku, kad pasaulē nāks mazulis, » atklāj mūziķis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē