• PR speciālists Gints Feders ar sievu Annu Rozīti kļuvuši par patversmes palīgiem

    Interesanti
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    17. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Baltijas Komunikācijas centra dibinātājs, savas sievas pasākumu vadītājas Annas Rozītes iedvesmots, pirms pāris mēnešiem saņēma dzīvnieku patversmes Ulubele brīvprātīgā palīga apliecību.

    «Par brīvprātīgo kļuvu, pirms vīrusa epidēmija bija sākusies. Abi ar sievu izgājām mācības un ieguvām īpašu apliecību. Kad pirmo reizi kopā ar bērniem devāmies staidzināt suņus, viņiem tas ļoti iepatikās, tāpēc mēs mēģinām reizi nedēļā šādu ģimenes rituālu praktizēt,» PDz teic Gints Feders. Viņš atzīst, ka patversmē viņam neesot neviena īpašā mīlulīša.

    «Visi sunīši ir forši! Tu ienāc pa patversmes vārtiem un redzi, kā visi simts uz tevi skatās un rej, jo ļoti grib, lai viņus kāds samīļo, velta laiku, izved pastaigā. Ikdienā nesanāk cilvēkos panākt tādu sajūtu, ka visi vēlas tavu uzmanību. Patversmē var savu ego paglaudīt, jo, pārkāpjot tās slieksni, jūtos īpašs suņu vidū,» skaidro Gints.

    Patversmē Ulubele brīvprātīgie, kas apliecību ieguvuši pirms vīrusa epidēmijas sākuma, drīkst suņus vest pastaigā arī tagad.

    «Ievērojam visus drošības noteikumus. Jālieto roku dezinfekcijas līdzekļi, obligāti jāuzvelk cimdi. Suņus var vest pastaigā, ievērojot divu metru distanci no citiem.»

    Gints atzīst, ka ģimene ir pārdomās par iespējamu mājdzīvnieka ņemšanu no patversmes.  «Tieši par to šobrīd spriežam, esam vēl pārdomās.  Jo apzināmies, ka tās ir lielas rūpes. Paņemt jau ir viegli, uzņemties atbildību – tas ir daudz grūtāk. Mēģinām diskutēt un izrunāt visu ar bērniem, tad jau redzēs, vai mūsu sirdis lūzīs vai ne,» atklāj viņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē