• Pēc 14 gadu kopdzīves Jumpravas solists Aigars Grāvers un Aija Strazdiņa grib šķirties

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    09.12.2015. Pasākums Lielajā ģildē. Neņemot vērā vecumu starpību – Aija ir 17 gadu jaunāka par Aigaru –, viņiem laulībā izdevās nodzīvot 14 gadu.
    Foto: F64, Edmunds Brencis
    09.12.2015. Pasākums Lielajā ģildē. Neņemot vērā vecumu starpību – Aija ir 17 gadu jaunāka par Aigaru –, viņiem laulībā izdevās nodzīvot 14 gadu.
    Šogad mūziķis Aigars Grāvers un producente Aija Strazdiņa varētu gatavoties Dzintara kāzām – kāzu 15. jubilejai. Taču viss izvērties citādi – nu abi apver domu šķirties.

    «Oficiāli nekādi papīri vēl nav parakstīti, bet jā – patlaban ar sievu apsveram laulības šķiršanu,» PDz pagājušajā nedēļā apstiprināja grupas Jumprava mūziķis Aigars Grāvers. Viņa sieva producente un TV šova Caur ērkšķiem uz… režisore Aijas Strazdiņa patlaban ir ārpus Latvijas. «Aija ar bērniem ir devusies uz Maltu, bet es guļu mājās ar salauztu kāju,» atzina Aigars. Taujāts, vai savu lēmumu par šķiršanos pāris vēl varētu mainīt, neslēpa: «Visādi var gadīties.  Iespējams, kaut kas vēl var arī mainīties. Neko vairāk gan šajā jautājumā šobrīd teikt negribu.»

    Aigars: Iespējams, kaut kas vēl var arī mainīties.

    Aigara un Aijas 2004. gada 15. augustā noslēgtajā laulībā dzimuši divi dēli Adrians un Alberts. Šī ir Aigara trešā laulība. No iepriekšējām attiecībām mūziķim aug vēl trīs bērni – meita Laura, un dēli Gatis un Ilvars.

    AIGARS un AIJA kāzu dienā 2004. gada 15. augustā.

    Strazdiņa devusies uz Maltu

    PDz pagājušajā nedēļā izdevās sazināties arī ar Aiju. «Šobrīd esmu Maltā un nevaru runāt,» pavēstīja viņa, bet apstiprināja vīra teikto – abi esot uz šķiršanās robežas. Lēmums par šo soli neesot sasteigts, pāris neesot konfliktējis, kā arī šim lēmumam neesot nekādu ārēju iemeslu. Par to, ka nolēmusi turpmāk pa dzīvi iet bez sava laulātā drauga, Aija sacījusi arī intervijā žurnālam OK!: «Visus svarīgākos lēmumus pieņemu ļoti lēnu – arī tos, kas saistīti ar attiecībām. Nekad nemetu ārā pa logu koferus, neskrietu projām un tad atkal atpakaļ. Ja cilvēki prasa: «Kas notika?», saku: «Nekas!» Vienkārši lēnām izsecināju… Varim Vētram ir dzejolis par mīlestību, ka tu katru dienu to sev pielaiko. Tas ir arī mans stāsts – skaties, vai deri un vai man der, un izdari secinājumus.»

    Aija: Lēmums nav sasteigts.

    Par šo tēmu Aija pagājušā gada nogalē runājusi arī ar mūziķa Andra Kiviča jauno mīlestību – žurnālisti Lieni Skulmi. Intervijā portālam Apollo Aija neslēpa, ka viņai ar Aigaru esot atšķirīgs dzīves ritms, intereses un sapņi.  «Viņš man ik pa laikam prasa, ko dzīvē vēlos sasniegt. Es saku: «Neko!» Es nesaku, ka tas ir labi. Man ir O.K. Vai gribu izvirzīt mērķus? Man tie tāpat ir, es tos vienkārši neesmu noformulējusi. Varbūt pie tiem tāpat nonākšu un pēc tam sapratīšu – tas ir tas, ko gribēju! (..) Vīrs uzskata, ka mērķim ir jābūt nesasniedzamam, bet kam man vajag kaut ko nesasniedzamu? Tad tu vienmēr jutīsies apčakarēts,» klāstīja Aija. Viņa arī iedrošināja tos, kas vēlas tik vaļā no neveiksmīgām attiecībām – vajagot visu nogriezt kā ar nazi! «Ja ir nepieciešams dzīvē kaut kam tikt pāri, ir jānovelk robeža, jāuzceļ siena un situācija jānogriež kā ar nazi. Ja vēlies tikt vaļā, piemēram, no neveiksmīgām attiecībām, dari to, citādi tas ir kā mēģinājums peldēt ar akmeni. kas piesiets pie kājas. Tas tevi velk lejā,» apgalvoja Aija.  

     

    «Cik mēs visi laimīgi!» tā vienu no pēdējām kopbildēm, kas tapusi komēdijas Jaungada taksometrs pirmizrādē 2018. gada 30. novembrī, feisbukā komentējis AIGARS GRĀVERS.

    FOTO NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA, FACEBOOK, INSTAGRAM

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē