• Pasaulslavenajai latviešu operdīvai Opolais romāns ar čīliešu tenoru

    Slavenības
    Gita Vīksne
    23. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Ir pagājis gads, kopš šķirta operdīvas Kristīnes Opolais un diriģenta Andra Nelsona laulība, un tagad operdziedātāja bauda romantiku kopā ar savu skatuves partneri, čīliešu tenoru Džonatanu Tetelmanu, ar kuru sadziedājās pērn izrādēBohēma, raksta žurnāls Privātā Dzīve.

    Kristīnes un Džonatana jūtas esot uzplaukušas pagājušajā vasarā. Viņi vairākkārt tikušies uz operas skatuves. «Esmu tik laimīga un iedvesmota pēc izrādes Bohēma. Tā bija maģiska nakts un milzīgs prieks strādāt kopā ar tenoru Tetelmanu,» pēc itāļu komponista Džakomo Pučīni operas Bohēma, kas pagājušā gada jūlijā tika izrādīta Maiami, tviterī jūsmoja Kristīne. Viņai un Tetelmanam operā bija uzticētas galvenās lomas – Džonatans iejutās dzejnieka Rūdolfa, bet Kristīne – koķetās zīda šuvējas Mimī lomā.

    Kad Kristīne un Džonatans uz skatuves izspēlēja mīlas ainas, pie diriģenta pults bija latviešu operas dīvas bijušais vīrs diriģents Andris Nelsons. Toreiz tikai retais nojauta, ka uz skatuves dzimst jauns mīlasstāsts. Pagājušajā nedēļā uz kāda paziņas jautājumu Instagram, vai Kristīni un Džonatanu kopā savedis Tanglevudas festivāls, kura laikā tika izrādīta Bohēma, dziedātāja vaļsirdīgi atzina: «Jā, tieši tā!» Arī PDz mēģināja sazināties ar Kristīni Opolais, taču – nesekmīgi.

    Opolais un Tetelmns Omānā šā gada aprīļa vidū.
    Opolais un Tetelmns Omānā šā gada aprīļa vidū.

    Kā noskaidroja PDz, latvietes simpātijas iekarojis Čīlē dzimušais tenors Džonatans Tetelmans (Jonathan Tetelman), kurš studējis Vācijā un jau daudzus gadus dzīvo ASV, Ņūdžersijā. Izdevums The New York Times pērn paziņoja – Tetelmans ir uzlecošā zvaigzne. Viņš strauji kļuvis par pieprasītu tenoru 2018./2019. gada sezonā.

    Opolais un Nelsons pērn oficiāli apziņoja, ka nolēmuši šķirt savu septiņus gadus ilgušo laulību. Paziņas atzina – radošo gaitu dēļ viņus pārāk bieži šķīris attālums. Andris un Kristīne turpina sadarboties kā mākslinieki, un viņus vieno arī kopēja atvase – septiņus gadus vecā meita Adriana Anna.

    Plašāk par Kristīnes Opolais jaunajām attiecībām lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Kristīne Opolais beidzot atradusi īsto! Nelsona vietā seksīgs čīlietis. 
    • Džemma Skulme tiek pie 10 000 eiro. Viss aizies parādos!
    • Mazmeita ietaupa naudu uz Paula rēķina. Maestro piekrīt avantūrai.
    • Pugačovas 70. jubilejas aizkulises. Vai uzaicināja arī latviešus?
    2019 / PD / Nr. 17

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē