• Pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems rīko savu kāzu mēģinājumu

    Kāzas
    Anastasija Kuzminova
    14. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pasākumu vadītājs jau četrus gadus ir attiecībās ar savu draudzeni Jūliju un tagad pošas kāzām.

    Pirms divām nedēļām Mārtiņš sociālajos tīklos dalījās ar video, kur viņa līgava Jūlija ir tērpusies baltā kleitā, bet viņš eleganti veic sabrāžas rituālu – ar zobenu atver šampanieša pudeli. Draugi steidza sveikt pāri, domājot, ka abi beidzot mijuši laulības gredzenus. Taču viņi ieteica ar apsveikumiem nesteigties. Šis esot vien kāzu mēģinājums. Sarunā ar PDz Kapzems bija noslēpumains un īsto kāzu datumu atklāt vairījās.

    «Esmu tuvu attiecību cilvēks, man svarīgi, ka ar mīļoto sievieti dzīvojam zem viena jumta, kopā ceļojam un vispār pēc iespējas vairāk esam kopā. Kad atbraucām no Ņujorkas, divas nedēļas bijām pašizolācijā.

    Zinu, citi pāri pukstēja, ka ciešo kopā būšanu vairs nevar izturēt, bet mums tā nav.

    Ja ir mīlestība, tu vēlies, lai otrs ir blakus,» pasākumus vadītājs nesen stāstīja intervijā žurnālam Santa. «Man ir svarīgi, lai sieviete ir gatava riskēt, mesties nezināmajā. Jo sieviete ir tā, kas piešķiļ dzirkstelīti. Pateicoties savai sievietei, esmu iemācījies vairāk uzdrošināties,» atzinās viņš.

    Pandēmijas laiks abiem bijis satraucošs pārbaudījums, jo Mārtiņš bija Latvijā, bet Jūlija pēc sešu gadu medicīnas studijām Rīgas Stradiņa universitātē devās uz Vāciju, lai liktu lietā iegūtās zināšanas. Maijā Kapzems atzinās – skaita dienas, cik ilgi jau nav redzējis savu topošo līgavu.

    «Tas, ka kāds ir tālu prom, nenozīmē, ka tas cilvēks nav tavā sirdī. Distance tikai pastiprina jūsu iekšējo dvēseles saikni,» pauda viņš. Jūnija vidū, tiklīdz tas kļuva iespējams, Mārtiņš steidza pirkt aviobiļeti uz Vāciju. Tā viņam izmaksāja nepilnu tūkstoti eiro. Lai ilgi gaidītā tikšanās būtu īpaši romantiska, Mārtiņš pie mīļotās lidoja ar puķu pušķi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē