• Naudas skandāls Andra Ērgļa jaunajās attiecībās

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    17. maijs, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Mūziķa Andra Ērgļa jaunās attiecības, kurās pirms vairāk nekā gada pasaulē nāca dēls, aptumšojot kāds nenokārtots parāds. Par to žurnālam Privātā Dzīve pastāstīja Ērgļa mīļotās sievietes bijušais draugs.

    Pirms kāda laika tapa zināms, ka Ērglis nonācis neparastā situācijā – viņa jaunākie dēli dzimuši ar dažu mēnešu starpību. Viens – laulībā, otrs – attiecībās ar Zani Megni, kura mūziķa dzīvē ienākusi pirms dažiem gadiem. Ērgļa gadu un trīs mēnešu vecā dēla Teodora māte Zane ir Smiltenes kora menedžere un darbojas arī reklāmas jomā. Beidzamos gadus viņa dzīvo jaunā projekta dzīvoklī Mārupē, un tur bieži manīts arī Ērglis. Izrādās, ar šo dzīvokli esot saistīts kāds neatrisināts attiecību konflikts. To viņai iegādāties palīdzējis nu jau bijušais draugs Māris Katlaps, kurš cerēja ar Zani veidot ģimeni, taču viņa plānus izjaukusi mūziķa Andra Ērgļa parādīšanās. Māris PDz uzticēja savu stāstu. 

    «No 2011. gada vasaras līdz 2014. gada 31. janvārim biju Zanes draugs. Trīsarpus gadu mums bija labas attiecības, un kopā dzīvojām dzīvoklī Vārnu ielā, bet vēlāk gribējām kopdzīvi turpināt Mārupē jaunā projekta mājā. Vienojāmies, ka Zane hipotēku ņems uz sava vārda, un viņa bija ar mieru parakstīt arī parādzīmi, jo pirmajai iemaksai bija nepieciešami aptuveni desmit tūkstoši latu, kurus es apņēmos aizdot,» atklāj Māris.

    Protams, ja es nojaustu, ka mēs ar Zani šķirsimies, glezna būtu palikusi kolekcijā, jo tā bija Katlapu ģimenes investīcija nākotnei

    «2013. gada novembrī pārdevām Jāņa Liepiņa gleznu Ēdoles dzirnavas no Katlapu ģimenes privātkolekcijas, kas savulaik piederēja manam vectēvam dakterim,» atzīst Zanes bijušais draugs. «Iedevu Zanei 6500 latu, kas tolaik bija 9248 eiro, un viņa parakstīja parādzīmi,» atceras viņš. Tolaik Māris bijis pārliecināts, ka abi kopā turpinās dzīvot jaunajā mājoklī, tāpēc kļuvis arī par Zanes hipotekārā kredīta galvotāju. 

    «Es uzticējos Zanei, gribēju dzīvot ar viņu kopā un domāju par kopējiem bērniem, taču 2014. gada 31. janvārī Zane man paziņoja, ka ir kopā ar Andri Ērgli, un brutāli izmeta mani no jaunā dzīvokļa,» stāsta Māris. «Biju ar Andri pazīstams, jo Zanei kā Smiltenes kora menedžerei ar viņu bija darba attiecības. Viņš koncertēja kopā ar kori.»

    Pēc nepatīkamā attiecību noslēguma Māris lūdza Zanei atdot pirmajai iemaksai aizdoto naudu. «Triju mēnešu laikā viņa man atdeva 1800 eiro, bet tālāk vairs neliekas ne zinis,» saka Māris.  «Joprojām viņa man parādā ir 7448 eiro. Cik zinu, visu naudu viņa nemaz neizlietoja dzīvokļa iegādei, bet, visticamāk, iztērēja savām vajadzībām, jo devās ar Andri Ērgli ceļojumā uz Turciju,» spriež viņš. Māra rīcībā vēl aizvien esot Zanes parakstīta parādzīme, un viņš nodevis šo lietu pirmstiesas parādu piedziņas speciālistiem, kuri pusgada garumā Zanei par to atgādinot. «Atguvis gan neko neesmu, un viņa pati no komunikācijas ar mani izvairās. Gājām arī pie viņas uz dzīvokli, kurā viņa neielaida un draudēja ar policiju,» stāsta viņš.

    PDz sazinājās arī ar Ērgļa bērna māti Zani, lai aicinātu komentēt bijušā drauga stāstīto, taču viņa bija lakoniska: «Man nav, ko komentēt. Tas neatbilst patiesībai.»

    Vēl šīs nedēļas žurnālā PRIVĀTĀ DZĪVE lasi:
    • Kā dzīvo Valtera Frīdenberga līgava.
    • Kas ir Dona noslēpumainā mīļotā?
    • Uzzini, kā Porziņģis atgriezās dzimtenē.
    • Dullais mākslinieks Bikše atver skapi. Tik privāti kā nekad!
    • Ar ko pārsteigs Latvija Eirovīzijā? Iepazīsti trakākos konkurentus!

    1 komentārs

    Elina Lisa
    Un kāds sakars ir Andrim ar to, ka tai meitenei ar puisi ir bijis kredīts? Kāpēc nabaga cilvēka vārds ir jāiepin tur, kur nemaz nav... Ne viņa kredīts, ne parāds, ne kas cits un arī, ja būtu vajadzētu tač' drīzāk novērtēt talanta devumu nevis bāzt degunu privātajās lietās....

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē