• Mīlestība iedvesmo. Liene Skulme muzicēs kopā ar Andri Kiviču!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    28. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    F64
    Foto: Andris: Lienīte beidzot ir atvērusies dzīvei.
    F64
    Skandalozā mūziķa Andra Kiviča jaunā draudzene Liene Skulme neslēpj – tik skaistas attiecības viņai vēl nekad nav bijušas. Mīļotā vīrieša iedvesmota, Liene pat varētu uzsākt dziedātājas karjeru.

    Mūziķis Andris Kivičs pirms pāris mēnešiem aizgāja no sievas, lai būtu kopā ar savu jauno mīļoto – žurnālisti un mākslinieci Lieni Skulmi. «Andris ir labākais vīrietis, kādu esmu satikusi. Viņš mani aizstāv, viņš mani mīl. Pirmo reizi esmu tik skaistās attiecībās. Tik patiesās un gaišās. Mēs patiesībā esam līdzīgi. Andris ir karstasinīgāks, bet es noteikti naivāka. Taču mums abiem ir daudz kopēja. Mēs mīlam sportu, skatāmies vienas un tās pašas filmas, arī mūsu muzikālā gaume ir līdzīga,» PDz pagājušajā nedēļā teica Liene.

    Mīļotā vīrieša iedvesmota, Liene pat apsver iespēju sākt dziedātājas karjeru. «Man vienmēr ir patikusi mūzika. Arī es pati dziedu, starp citu. Sākumā dziedāju skolā, pēc tam korī. Šajā jomā vēl būs gaidāms pārsteigums,» paziņoja viņa.

    Abi plāno ierakstīt kopēju dziesmu. Taujāta, vai iecerējusi arī kāpt uz skatuves kopā ar Andri, viņa noslēpumaini smaidīja: «Iespējams, bet neko vairāk pagaidām neatklāšu.» Negācijas, ar kurām pāris sastopas ik uz soļa, viņus neapturēs. «Lienīte beidzot ir atvērusies dzīvei. Mēs abi eksperimentējam ar savu dzīvi un sevi. Mums nav jāslēpjas,» piebilda Andris Kivičs. Vairāk par to, kā Liene jūtas jaunajās attiecībās un pāra nesenajiem piedzīvojumiem Berlīnē vairāk lasiet žurnālā Privātā Dzīve.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē