• Madara Kiviča par attiecībām ar režisoru Miku Ozoliņu: «Mani neinteresē Mika pagātne»

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls SANTA arhīva
    Kiviča sievas un skandalozā režisora attiecības neesot nedz joks, nedz mārketinga triks. Viss notiek pa īstam, un šo vasaru viņi cer pavadīt kopā, jaunākajā numurā raksta žurnāls Privātā Dzīve.

    Mūziķa Andra Kiviča sievas attiecības ar skandalozo Amerikā dzīvojošo režisoru Miku Ozoliņu sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākā simpātijs.

    «Mani neinteresē viņa pagātne. Vairāk skatos uz to, kāds cilvēks ir tagad. Protams, bija vairāki, kas steidza mani informēt par to, cik daudz vienas nakts sakaru Mikam savulaik ir bijis. Ko es varu atbildēt? Man žēl,» saka Madara, kura kārto laulības šķiršanu ar mūziķi Andri Kiviču. «Es jokojot Mikam teicu – ja tu sabojāsi manu labo slavu, dabūsi pa degunu! Bet, ja nopietni, tad viņš nemaz nevar mani izmantot. Es vienkārši neesmu izdevīga. Man ir divi bērni, par kuriem jāuzņemas atbildība. Vīrietim, kurš gribēs ar mani kopēju nākotni, ir jāsaprot, ka viņš automātiski iekļūs ļoti atbildīgā dzīvesveidā. Un tas būs uzreiz, nevis pēc gada, diviem vai trim.»

    Uz jautājumu, kā viņa dzīvē ienākusi Kiviča sieva, Miks, kurš patlaban ir ASV, PDz saka: «Tikko gandrīz divus mēnešus biju Latvijā. Nākamreiz Latvijā varētu viesoties šovasar. Ar Madaru iepazinos caur pikseļu plaisām. Un tad es uzaicināju viņu uz randiņu.» Madara apstiprina Mika teikto: «Pirmajā virtuālajā vēstulē viņš rakstīja: «Tu varbūt atceries – es agrāk vadīju MTV.» Es atbildēju, ka nezinu, pat ko viņš runā. Aizsūtīju viņam jautājumu: «Kas tu esi?» Viņš atbildēja: «Ļoti labi, ka tā. Esmu vienkārši foršs čalis!».»

    Madara atceras: «Pirmajā satikšanās reizē dzērām veselīgus smūtijus. Pēc tam smējāmies, ka mums nebija maģiskās tējas, bet tādi bija smūtiji. Pirmā kopējā fotogrāfija, kuru publiskojām sociālajos tīklos 1. aprīlī, vairāk bija domāts kā joks. Mēs satikāmies daudz agrāk. Pazīstami cilvēki, kuri mūs nejauši redzēja, vēlāk atzina – mēs kopā ļoti labi izskatījāmies. Tad arī izlēmām, ka varētu šo faktu izspēlēt kā 1. aprīļa joku.» Madara Instagram publicēja kopbildi: «Es tikko teicu Jā!» Miks šo pašu foto parakstīja ar vārdiem «Viņa teica Jā!» Dažas dienas vēlāk sekoja nākamā kopbilde un romantisks dzejolis, kuru Miks veltīja Madarai.

    Tā kā bija parādījušās runas, ka Miks Ozoliņš gatavojas Latvijā veidot šovu, attiecības ar Madaru tika uzskatītas arī par mārketinga triku. "Es tā nekad nedarītu – nepublicētu sociālajos tīklos bildes ar vīrieti tikai tādēļ, lai palīdzētu šovam. Man šādas reklāmas šķiet stulbas. Jā, es atbalstu Miku tajā, ko viņš dara. Šovs, ko viņš taisa, noteikti būs ļoti interesants. Taču tas nebūs par attiecībām, bet gan par to, kāda Mika redzējumā izskatās Amerika. Turklāt pie šī šova viņš jau strādāja, pirms iepazinās ar mani,» skaidro Madara.

    Plašāk par Madaras Kivičas un Mika Ozoliņa attiecību peripetijām, kā arī šķiršanās procesu ar Andri Kiviču lasiet žurnāla PRIVĀTĀ DZĪVE jaunākajā numurā!

     

    Vēl žurnālā lasi:

    • Pārsteidzošas pārmaiņas!  Indra Roga aiziet no darba teātrī, Rozīte pamet televīziju, bet Lingam uzteic darbu radio.
    • Jakrins pieprasa automātus visiem. Pabriks šokā!
    • Kiviča sieva atklāti par attiecībām ar Ozoliņu. Tas ir pa īstam!
    • Intīma saruna par seksu. Zeltiņa izdibina erotisko romānu autores Račko noslēpumus
    • Bukarts nopircis retro auto, bet Daugaviņš tirgo kafiju. Jau piektdien sākas hokeja trakums!
    2019 / PD / Nr. 19

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē