• Levita kundze uzteikusi ārsta darbu Luksemburgā

    Slavenības
    Ziņu aģentūra LETA
    8. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Jaunievēlētā Valsts prezidenta Egila Levita kundze Andra Levita ir uzteikusi ārsta darbu Luksemburgā, taču Latvijā vismaz līdz gada beigām jaunu darbu nemeklēs, to viņa atklāja intervijā Latvijas Televīzijai.

    Levita kundze atzina, ka viņa jau tagad ir saņēmusi vairākus uzaicinājumus piedalīties dažādās labdarības organizācijās. «Es rūpīgi izvērtēšu un par darbu varbūt jaunajā gadā domāšu,» viņa sacīja.

    Jautāta, kādām īpašībām, viņasprāt, ir jāpiemīt Valsts prezidenta kundzei, Levita piekrita sava vīra iepriekš publiski paustajam, ka ir jābūt gudrai, šarmantai un stiprai, piebilstot, ka, visticamāk, nepieciešama arī milzīga pacietība.

    Levita pastāstīja, ka pēc vīra inaugurācijas ceremonijas viņa vēl uz īsu laiku dosies atpakaļ uz Luksemburgu, lai nokārtotu darba un dzīvesvietas jautājumus.

    Vaicāta par bērniem, Levita informēja, ka dēls ir ārsts un strādā rezidentūrā, bet meita strādā starptautiskā klimata aizsardzības organizācijā. Viņi pagaidām nedzīvos Latvijā.

    Kā zināms, šodien, Saeimas ārkārtas sesijas sēdē nododot svinīgo solījumu, amatā stājies jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē