• Kristapa Porziņģa bijusī kaimiņiene Ņujorkā viņu apsūdz izvarošanā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    2. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības ŽURNĀLS SANTA arhīva
    Šā gada 30. martā laikraksts The New York Post vēstīja – Kristapa Porziņģa bijusī kaimiņiene Ņujorkā viņu apsūdz izvarošanā, kas notikusi 2018. gada 7. februārī. 29 gadus vecā sieviete gadu pēc notikušā vērsusies policijā ar iesniegumu, ka Porziņģis, kurš todien Ņujorkas Knicks un Milvoki Bucks spēles laikā sarāvis ceļgala krusteniskās saites, naktī viņu izvarojis.

    Sieviete apgalvo, ka Porziņģis neesot samaksājis iepriekš solītos 68 000 ASV dolārus un viņai nav izdevies tikt pie šādas naudas summas, pat iesaistot toreizējo basketbolista klubu Ņujorkas Knicks.

    Porziņģa advokāts sievietes apsūdzību noraida un pavēstījis – noticis izspiešanas mēģinājums, par kuru Kristaps jau 2018. gada 20. decembrī informējis tiesībsargājošās iestādes.

    NBA spēlētāju asociācija atzinusi, ka ir informēti par apsūdzību, un pauda savu atbalstu Porziņģim. Kristapa jaunā kluba Dalasas Mavericks vadība izteikusies, ka, jau slēdzot līgumu ar Porziņģi, zināja par izspiešanas mēģinājumu. Joprojām Kristapam tomēr ir itin lielas cerības šovasar noslēgt vairāk nekā 150 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu ar Mavericks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē