• Kas ir Sanda Ozoliņa jaunā mīla?

    Slavenības
    20. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64) UN FACEBOOK
    Hokejists ir rets publisku pasākumu viesis, tomēr balvas Latvijas lepnums pasniegšanas ceremoniju tagadējais uzņēmuma Lido mārketinga vadītāja vietnieks pagodināja ar savu klātbūtni. Turklāt viņš ieradās kopā ar dāmu.
    INA AVLASEVIČA grāmatas Stils prezentācijā.
    INA AVLASEVIČA grāmatas Stils prezentācijā.
    Daiļā dāma ir būvuzņēmēja Aināra Pauniņa bērna māte Ina Avlaseviča, ar kuru viņš pirms pāris gadiem izšķīrās.

    Pirmo reizi Ina hokejista Sanda Ozoliņa kompānijā tika manīta 2016. gada vasarā. Tolaik jau runāja, ka viņas un Pauniņa attiecībās iestājusies krīze, taču oficiāla apstiprinājuma tam nebija. Pāris situāciju komentēt nevēlējās.

    Tas, ka Aināra un Inas savienībai pielikts punkts, kļuva skaidrs vēlāk – kopā viņi vairs nekur netika manīti, izņemot meitas dzimšanas dienas svinības. Ina dažkārt bija redzēta Ozoliņa sabiedrībā.

    2018. gada 25. augustā Engurē, kur notika Engures futbola komandas un Latvijas zvaigžņu izlases futbola spēle, Sandi atbalstīt bija atbraukusi tieši Ina. Arī pastaigās pa Rīgu viņi vairākkārt manīti kopā. Ina un Sandis, kurš nesa uz pleciem viņas četrus gadus veco meitiņu Vivjēnu, manīti arī 18. novembra svinībās pie Brīvības pieminekļa.

    Ozoliņš savas jaunās attiecības neslēpj, bet arī nereklamē. No jebkādiem komentāriem par savu privāto dzīvi atsakās. Pirms mēneša intervijā žurnālam Santa Sandis gan atzina, ka viņam ir attiecības.

    Viņš arī neslēpa, ka gribētu vēl kādu bērnu. «Zinu, ko noteikti vēl gribētu, – lai augstākais spēks vai Dievs, kā nu kurš to sauc, man ļautu vēl reizi izbaudīt ģimeni. Tā, kā es to saprotu. Un lai šajā ģimenē būtu bērniņš. Un lai es varu viņu izaudzināt par labu, iejūtīgu, izpalīdzīgu cilvēku. Tas, protams, nenozīmē, ka mani jau pieaugušie dēli tādi nav. Bet mana personīgā piedalīšanās šajā procesā, laiks un uzmanība – to es gribētu piedzīvot,» teica Sandis.

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē