• Kambalas māti notur par viņa draudzeni

    Slavenības
    Gita Vīksne
    29. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars Kambala ar mammu Elitu Grāvi un tēti Guntaru Kambalu.
    Foto: F64
    Kaspars Kambala ar mammu Elitu Grāvi un tēti Guntaru Kambalu.
    Basktebolista Kaspara Kambalas mamma Elita Grāve pagājušajā trešdienā noskatījās pēdējo spēli sava dēla basketbolista karjerā. Viņa neslēpj, ka vairāk par dēla nākotni sportā viņu uztrauc Kaspara privātā dzīve. Bet pati Elita Grāve izskatās tik labi un jauneklīgi, ka nereti noturēta, nevis par Kambalas mammu, bet gan draudzeni!

    «Kaspars – tāds liels un smuks – man piedzima 22 gadu vecumā. Dzemdību namā visi teica – vai, kāds skaists bēbis! Viņš svēra 4900 gramus un pasaulē nāca patiešām viegli,» sarunā ar PDz atcerējās basketbolista Kaspara Kambalas mamma – Jelgavas veselības centra Fitland masiere Elita Grāve. Dēla basketbolista karjera nu ir galā, un nu viņš nolēmis atkal nopietnāk pievērsties boksam. 

    «Boksa ringā dēlu ne reizi vēl neesmu redzējusi. Pirms desmit gadiem, kad viņš boksera karjerai Lasvegasā pielika punktu un atgriezās basketbolā, es biju laimīga. Teicu: «Paldies Dievam, vismaz pa tavu galvu neviens vairs nesitīs!» Katrs nokdauns, nemaz nerunājot par nokautu, tomēr ir smadzeņu satricinājums. Tādos brīžos dēla ir ļoti žēl,» neslēpa Elita. «Cerēju, ka dēls reiz kļūs par basketbola treneri, taču viņš ir izvēlējies boksu. Kaspars skaidroja tā: «Tu taču zini, ka man patīk būt uz skatuves!» Un boksa rings ir sava veida skatuve,» sprieda mamma.

    «Sports ir štrunts. Es gribu, lai dēls ir laimīgs,»  saka Kaspara Kambalas mamma.«Sports ir štrunts. Es gribu, lai dēls ir laimīgs. Novēlu Kasparam vēl kādu bērniņu. Nesen skatījos viņa meitiņas Mikeilas, kas devās viņsaulē piecu mēnešu vecumā, fotogrāfijas – viņa bija tik līdzīga Kasparam, kad viņš bija maziņš...» Interviju ar basketbolista mammu, lasiet žurnālā Privātā Dzīve

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē