• Jauns pāris? Kaspars Gorkšs un Baiba Broka bieži redzēti kopā

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    19. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Latvijas Futbola federācijas prezidents un Latvijas Biatlona federācijas prezidente pēdējā laikā bieži redzēti kopā. Vai sporta federāciju prezidenti ir pāris?

    Rīgas domes deputāte Baiba Broka, kas beidzamos gadus vada Latvijas biatlona saimniecību, pēdējos mēnešos uzkrītoši regulāri parādās dažādos ar sportu saistītos pasākumos, kuros sastopams arī viņas kolēģis – Latvijas Futbola federācijas jaunais prezidents Kaspars Gorkšs. 20. janvārī Baiba un Kaspars bija ieradušies Madonā, kur ar mačiem Biatlons visiem sporta bāzē Smeceres sils tika atklāta atjaunotā šautuve.

    Baiba ir arī aktīva Kaspara Gorša iniciatīvu atbalstītāja un ieteicēja sociālajos tīklos. Aizpagājušajā nedēļā Baiba savā profilā dalījās ar ierakstu, ka Kaspars Gorkšs aicina pie sevis Ēnu dienas dalībniekus, kuri grib redzēt, kā savas dienas vada Futbola federācijas šefs. Savā profilā Baiba uzcītīgi dalās arī ar publikācijām, kā Latvijas sportistiem dažādās vecuma grupās klājas futbola laukumos.

    Baiba Broka: Mums ar Kasparu ir attiecības… bet katram savas.

    Izdzirdot PDz jautājumu par iespējamo romānu ar Gorkšu, viņa mazliet apmulsa, bet drīz pēc tam jau smejot bilda: «Nē, nē, mums tā nav…  Es Kasparam palīdzu aktivitātēs, kas ir saistītas ar sporta pārvaldības modeļa maiņu Latvijā. Mēs arī vienā apkaimē dzīvojam. Absolūti nav tā, ka mēs būtu pāris. Kad parādās kopā vīrietis ar sievieti, citiem ir, ko runāt. Es zinu, ka veidojas dažādi stāsti, bet varu jums droši teikt, ka mums nav nekā tāda… Mēs esam ļoti labi draugi!» uzsvēra Baiba. Nevēloties ieslīgt niansēs, viņa klusi piebilda: «Mums ar Kasparu ir attiecības… bet katram savas.»

    Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā PRIVĀTĀ DZĪVE.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē