• Jaunie vecāki Astro’n’out Māra un Goran Gora ikdienu bagātina ar jaukiem sīkumiem

    Slavenības
    19. septembris, 2014
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Septembris jauno vecāku MĀRAS UPMANES-HOLŠTEINES un JĀŅA HOLŠTEINA-UPMAŅA dzīvē ir notikumiem un emocijām piesātināts muzikālā ziņā – Jānim iznāks jauns albums ar dzejnieka Knuta Skujenieka vārdiem un būs koncerttūre visā Latvijā, bet Māras grupa Astro’n’out gatavosies oktobra koncertturnejai. Abu piecus mēnešus vecā meita Ronja brauks vecākiem līdzi.

    Māra un Jānis cenšas padarīt savu ikdienu krāsaināku ar maziem sīkumiem, un līdz ar meitas piedzimšanu piedzīvojuši arī daudz interesantu atklājumu arī paši par sevi.

    «Kādreiz lepojos, ka māku priecāties par ikdienas sīkumiem un māku brīnīties par lietām,» žurnālam Mans Mazais stāsta Māra. «Nebiju pamanījusi, kur un kad tas pazuda. Tikai pēkšņi līdz ar bērna piedzimšanu secinu, ka tas atgriežas, ka atkal iemācos priecāties par sīkumiem, ka ir baigais kaifs viņai visu rādīt un stāstīt. Tāpēc bērna ienākšana ir nozīmīga arī ar to, ka sāc pamanīt un novērtēt lietas, ka piestāj savā trakajā skrējienā. Mums pat radusies sava spēlīte ar Rimi zvēriņiem: viņi katru rītu dzīvo kaut kur citur – bruņrupucis ielien pie olām, kad mazgājies dušā, uz tevi skatās pīļu kāzas. Sākam paši ar sevi dauzīties, ieviest savā dzīvē spēles elementus. Un tas mums visiem ļoti patīk!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē