• Ilze Jurkāne atkal brīva

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    23. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilze Jurkāne
    Foto: Liene Pētersone
    Ilze Jurkāne
    Finansiste un grāmatu autore Ilze Jurkāne izšķīrusies no sava drauga – slavenā klavieru meistara, ar kuru kopā bija pusgadu.

    «Īstenībā man īsti nav, ko teikt. Respektēju Dāvidu par viņa talantu un vēlu viņam visu labāko. Skaisti seši mēneši, un man ir klavieres,» tā žurnālam Privātā Dzīve savu lēmumu atkal būt brīvas sievietes statusā komentēja Ilze Jurkāne. Šķita – vēl nupat viņa bija uzplaukusi jaunām attiecībām ar talantīgo ārzemju latvieti Dāvidu Kļaviņu, kura vārds ierakstīts pat Ginesa rekordu grāmatā – viņš izgudrojis pasaulē lielākās klavieres. Komentāros par jaunajām attiecībām Ilze gan bija atturīga un piesardzīga – atrunājās, ka pirms diviem gadiem jau piedzīvojusi pārāk lielu publicitāti, šķiroties no vīra ekspolitiķa Jāņa Jurkāna. Dāvids gan sarunā ar PDz ar labiem vārdiem par Ilzi neskopojās – ar viņu esot interesanti, jo Ilze zina visus jaunumus kultūras dzīvē, turklāt lieliski gatavo.

    Rudenī Ilze vēl viesojās pie Dāvida Budapeštā, kur tika prezentēts viņa darinātais vertikālais Una Corda flīģelis. Tāpēc viņas pēkšņā atzīšanās, ka skaistās attiecības ir galā, pārsteidza daudzus – pat Jurkānes tuvākās draudzenes. Intervijā žurnālam IEVA Ilze sacīja – viņu attiecībās tomēr pietrūcis īstas mīlestības un jūtu dziļuma. «Esmu sapratusi, ka ilgstošas attiecības ar Dāvidu nevēlos… Man vajag ne tikai draugu, bet arī tās dziļās emocijas. Ja es dzīvē esmu mīlējusi – un es esmu mīlējusi, un mīlestība ar Jāni bija ļoti ilga, – tad jaunai mīlestībai jābūt ļoti dziļai,» pauda viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē