• Holivudas zvaigzne Kriss Hemsvorts nolēmis nedaudz atpūsties no Tora un visa pārējā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Holivudas zvaigzne Kriss Hemsvorts, kurš slavu iemantoja ar pērkona dieva Tora lomu Marvel komiksu filmās, nolēmis uz laiku atvadīties no filmēšanās laukumiem, lai atgūtu iekavēto ģimenē, kurā aug trīs atvases.

    Skandināvu mitoloģijā pazīstamo pērkona dievu Tora labi trenētajā ādā Hemsvorts pirmoreiz iejutās 2011. gada filmā Thor, kam sekoja vairākas Avengers sērijas filmas: The Avengers, Thor: The Dark World, Avengers: Age of Ultron, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, un pēdējā, Avengers: Endgame.

    Intervijā Austrālijas izdevumam The Daily Telegraph aktieris atklājis, ka tagad vēloties kādu laiku padzīvot Bīronbejā, piekrastes pilsētā Jaundienvidvelsas štatā, kur viņa ģimene apmetās pirms pieciem gadiem. “Šogad es, visticamāk, nekur nefilmēšos, es vienkārši gribu pabūt mājās ar bērniem,” atzīstas Hemsvorts. “Viņi ir sasnieguši ļoti būtisku vecumu. Bet viņi joprojām ir mazi un ievēro, kad manis mājās nav ilgāk kā parasti.”

    2010. gadā Kriss Hemsvorts apprecējās ar bijušo modeli un aktrisi Elzu Patakiju. Viņiem ir trīs bērni – septiņus gadus veca meita Indija Rouza un piecus gadus veci dvīņi Tristans un Saša.

    «Parasti Indija Rouza no manis atvadījās: »jā, tēt, labi, atā!", bet šoreiz tas bija: «Papa! Papa! Papa!» Viņa nekad mani nesauca par papu. Nebija tā, ka es apraudātos, tomēr…" atceras aktieris par aizbraukšanu uz filmēšanos Londonā pēc pāris mājās pavadītiem mēnešiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē