• Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dēls izīrē smalku dzīvokli Āgenskalnā

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    22. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga un viņas dēls Kārlis Freibergs.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva un Facebook.lv
    Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga un viņas dēls Kārlis Freibergs.
    Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dēls Kārlis Freibergs izīrēšanai piedāvā plašu dzīvokli Āgenskalnā, kur pats jau kādu laiku nedzīvojot. Maksa par īri — 1665 eiro mēnesī!

    Sludinājumu par dzīvokļa Pārdaugavā izīrēšanu eksprezidentes dēls Kārlis Freibergs ievietojis Facebook un uzsver, ka to izīrē saimnieks, bez starpniekiem. Cenā iekļauti visi komunālie un pārējie maksājumi. «Izmantojiet lielisko iespēju sevi lutināt ar brīnišķīgām un patīkamām dzīvojamām (vai darba) telpām. Jums jāveic tikai viens ikmēneša pārskaitījums man. Es parūpēšos par visiem pārējiem rēķiniem – elektrība, gāze, ūdens, atkritumu izvešana, sētniece,» sola Kārlis.

    Dzīvoklis ir plašs – 147 kvadrātmetri, gaišs, saulains – un atrodas klusā vietā Āgenskalna rajonā, ir dārzs ielas pusē un autostāvvieta privātā iekšpagalmā. «Šis ekskluzīvais dzīvoklis ar augstiem griestiem, plašām telpām, greznām jūgendstila krāsnīm un kamīnu un atsevišķu ieeju caur dārzu ir estētiska pērle. Tas atrodas simtgadīgā koka mājā, kas ir aizsargājams arhitektūras piemineklis. Tikai trīs kilometrus no Vecrīgas, tuvu sabiedriskajam transportam, veikaliem, Kalnciema tirgum, aptiekai, restorānam Lokāls Veldze, pasta iecirknim, skolām un parkam, » uzsver eksprezidentes dēls.

    Pie dzīvokļa ērtībām Kārlis pieminējis, ka mājoklis ir daļēji mēbelēts. Tajā ir autonomā gāzes apkure, divas tualetes, lieli logi ar koka slēģiem ārpusē un ērti lietojamām žalūzijām iekšpusē, ir divas ieejas dzīvoklī. Liels bonuss esot arī labi un izpalīdzīgi kaimiņi.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē