• Džons Snovs no Troņu spēlēm apmeklējis Renāra Kaupera dēlu grupas Carneval Youth koncertu

    Izklaide
    Gita Vīksne
    26. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Mēs bijām šokā,» par neparasto sastapšanos ar populārā seriāla Troņu spēles galvenā varoņa Džona Snova atveidotāju žurnālam Privātā Dzīve saka mūziķa Renāra Kaupera dēli.

    «Tas notika pirms mūsu uzstāšanās Londonā,» par tikšanos ar populārā seriāla Troņu spēles zvaigzni Kitu Haringtonu, kas kopš 2011. gada spēlē Džonu Snovu, PDz stāsta grupas Carnival Youth bundzinieks Emīls Kaupers. Todien grupas Prāta vētra solista Renāra Kaupera dēli Emīls un Edgars ar savu grupu kāpa uz kluba KOKO skatuves Kamdentaunā.

    «Pēc saundčeka atgriežamies klubā un ieraudzījām pāri ielai divus džekus, viens izskatījās līdzīgs Džonam Snovam,» atceras Emīls. «Edgars iesaucās: «Tas čalis izskatās pēc aktiera Kita Haringtona!» Es viņam atbildēju, ka diez vai tas ir viņš, jo, manuprāt, Troņu spēļu aktieris nav tik bāls. Redzējām, ka viņš ar draugu ieiet klubā, kurā bija paredzēta mūsu uzstāšanās, un mēs viņiem sekojām,» stāsta grupas Carnival Youth taustiņinstrumentālists Roberts Vanags.

    Kits Haringtons pienāca un teica, ka bijis baigi labs koncītis.

    Vladislavs Proškins, F64«Iegājām klubā, un – jā, tas patiešām bija viņš! Pirmajā mirklī bijām šokā,» smejas ģitārists Edgars Kaupers. «Piegājām un teicām, ka gribam kopā nobildēties. Kits atbildēja – diemžēl nevarēs, jo viņš šobrīd atpūšas un negrib fotografēties. Teicām, ka šovakar spēlēsim šajā klubā. Uzdāvinājām savu disku un uzaicinājām uz koncertu. Kits bija ļoti atturīgs. Disku paņēma, bet garākās sarunās neielaidās. Jau atmetām cerības, taču tad… viņš atnāca uz mūsu koncertu! Pēc tam Kits pienāca un teica, ka bijis baigi labs koncītis,» atceras Edgars. «Viņš iedeva mums savu e-pasta adresi un teica, lai rakstām, kad nākamreiz atkal būsim Londonā. Mēs uzrakstījām, bet viņš tā arī nav atbildējis,» vaļsirdīgi stāsta Roberts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē