• Duets Viņš un Viņa uzskata, ka Pauls un Rudāne nozaguši  viņiem nosaukumu

    Skandāls
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freds Ormēns un Ilze Lejiņa
    Franču-latviešu multiinstrumentālistu dueta Viņš un Viņa mūziķi Freds Ormēns (franču val. Fred Hormain) un Ilze Lejiņa ir nepatīkami pārsteigti, ka viņu grupas nosaukums ir nozagts un izmantots Raimonda Paula un Dināras Rudānes koncertprogrammā.

    «Vai tiešām māksliniekiem pietrūkst iztēles, lai radītu jaunu un oriģinālu nosaukumu?» vaicā dueta Viņš un Viņa pārstāve Ilze Lejiņa. "Protams, ka tas mums netraucē darboties tālāk. Kā saka Freds: „pat rada papildus publicitāti”. Tomēr tādā mazā valstī kā Latvija, vajadzētu respektēt vienam otru un „nekāpt uz galvas,” Ilze ir sarūgtināta par šo situāciju.

    Jo īpaši tāpēc, ka mūziķi ir iepriekš sadarbojušies. Franču saksofonists Freds Ormēns ir iespēlējis saksofona solo partijas Laimas Vaikules diskā ar Raimonda Paula mūziku Atkal mājās, gan arī uzstājies kopā ar dziedātāju Dināru Rudāni.

    Programmas producents Jānis Kļaviņš, komentējot šo dueta paziņojumu, savā Facebook.lv komentārā ir diezgan skarbs: «Kas tas sviestu? Esmu šīs programmas producents. Albuma un koncertprogrammas nosaukums ņemts no Maestro dziesmas ar tādu pašu nosaukumu. Šī dziesma sacerēta jau krietnu laiku atpkaļ, pirms radies jūsu duets. Tas nav grupas nosaukums, bet koncertprogrammas nosaukums. Tad jau vārdu mīlestība arī nevar lietot, jo dziesmas un projektu nosaukumi ar tādu vārdu ir miljons. Un jūs tiešām domājiet, ka pārdodot Maestro Raimonda Paula koncertu un CD mēs kā mārketinga triku izmantojām jūsu grupas nosaukumu? Tiešām jums tas šķiet loģiski?»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē