• Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis atver savu sporta klubu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Raimonds Volonts
    Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs, tagad Rīgas Dinamo kluba treneris Edgars Masaļskis kopā ar dīvesbiedri Ievu Ikšķilē atvēruši sporta klubu, kas solās būt modernākais un lielākais Pierīgā.

    Edgars un Ieva Masaļski fitnesa nozarē darbojas jau sešus gadus. Viņi Ikšķilē pārvaldīja sporta klubu EE Fitness, taču tas atradās telpās, kas vairs neatbilst mūsdienu prasībām, tādēļ tika pieņemts drosmīgs lēmums —  realizējot lielāko privāto investīciju projektu Ikšķiles novadā, tika uzbūvēta pilnīgi jauna ēka (platība – 860 m2), kurā atradīsies jauns un moderns sporta klubs MŪSU FITNESS, kā arī privātā Montessori sākumskola, bērnu dārzs Ķiparu nams un kafejnīca.

    Jaunajā sporta klubā apmeklētājiem būs pieejams mūsdienīgs trenažieru zāles inventārs, kā arī plašas un modernas grupu nodarbību zāles, kas profesionālu treneru vadībā ļaus nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm ļoti plašam iedzīvotāju lokam – sākot no veselības grupām līdz pat profesionāliem sportistiem. Veidojot šo sporta centru Edgars Masaļskis varēja izmantot savu milzīgo pieredzi, kas iegūta ilgās un spožās hokeja karjeras laikā, un nepašaubāmi tas padarīs šo sporta klubu īpašu un unikālu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē