• Basketbolists Jānis Timma dzīvo Latvijā — no dēla nešķiras ne mirkli

    Slavenības
    Inese Mizovska
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    Barba Medne
    18. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    JĀNIS TIMMA uz treniņu ieradās, tērpies vasarīgi un koši. Viņa tēlā dominēja salātzaļā krāsa.
    Foto: KASPARS KRAFTS (F64)
    JĀNIS TIMMA uz treniņu ieradās, tērpies vasarīgi un koši. Viņa tēlā dominēja salātzaļā krāsa.
    Latvijas izlases un Krievijas kluba Maskavas apgabala Himki basketbolists, kura laulību izjauca skaļš romāns ar ukraiņu popzvaigzni, jau pāris nedēļu dzīvo Latvijā – piedalās vīriešu basketbola izlases treniņos un visas savas rūpes velta dēla audzināšanai.

    Uzreiz pēc ārkārtējās situācijas radīto dzelžaino ierobežojumu samazināšanās viens no Latvijas labākajiem basketbolistiem Jānis Timma no Maskavas, kur dzīvo basketbola sezonas laikā, atgriezās dzimtenē. Viņa mīļotā sieviete ukrainiete Anna Sedokova, populārās Krievijas grupas VIA Gra bijusī dalībniece, tikmēr palikusi Maskavā, kur iegādājusies jaunu dzīvokli.

    Īpašumā viņa tagad veic remontu un enerģiju velta savas autobiogrāfijas Es esmu stipra, es tikšu galā reklamēšanai. Tajā viņa atklāšot visu par savas dzīves vīriešiem. Grāmata vēl nav iznākusi, bet to jau var pasūtīt internetā par nepilniem 11 eiro. Katru dienu sociālajos tīklos Jānis un Anna apmainās ar mīlestības apliecinājumiem, parādot, cik ļoti ilgojas viens pēc otra.

    PDz Jāni sastapa, kad viņš apmeklēja Latvijas vīriešu basketbola izlases treniņu Olimpiskajā sporta centrā Elektrum.

    Pirms divām nedēļām Timma ar savu glauno uz Mercedes-Benz G63 AMG bāzes veidoto Brabus džipu, kura cena pārsniedz 250 000 eiro, basketbolists piebrauca teju vai pie pašām sporta centra durvīm.

    Automašīnā Jānis nebija viens – tajā bija arī dēls Kristians un basketbolista mamma Ausma.

    Valstsvienības treniņā Jānis pavadīja īsu laiku – ieradās viens no pēdējiem un treniņu pameta pirmais. Kamēr Jānis trenējās, viņa dēlu pieskatīja vecmāmiņa.

    Uz sarunu ar PDz gan Timma nebija noskaņots. Pat nenoklausījies jautājumu, viņš attrauca: «Aizmirsti!»

    Būdams Latvijā, Timma ik mirkli pavada kopā ar savu un bijušās sievas Sanas dēlu Kristianu un dara visu, lai parādītu, cik ļoti mazais ir līdzīgs slavenajam papucim. Jau agrāk basketbolists faniem demonstrēja video, kur Kristians rotaļu grozā met bumbu, arī tagad, dodoties uz treniņu kopā ar tēti, viņam rokās bija miniatūra basketbola bumbiņa.

    Par prieku tēvam mazais braši stūrē stilīgu rotaļu auto un izmanto iespēju ierāpties Timmas jaudīgā džipa smalkajā ādas salonā, lai pagrozītu īsta spēkrata stūri.

    Arī apģērbu dēlam basketbolists izvēlas līdzīgu savam. Šajā sezonā abi Timmas valkā amerikāņu repera šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas vīra Kanjes Vesta dizainētus apavus. Šāds botu fasons tika radīts 2015. gadā un ātri vien iekaroja šovbiznesa un sporta pasaules zvaigžņu simpātijas gan sava neparastā izskata, gan ērtuma dēļ.

    Jāņa apavu modelis – Adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow – tirdzniecībā nonāca pagājušā gada vasarā un ir īpašs ar to, ka sānos iestrādāta caurspīdīga josla, un botām tumsā spīd zole. Arī dēlam sportists sarūpējis amerikāņu kulta apavus – vienu no jaunākajiem modeļiem zemes toņos, kuri pārdošanā nonāca tikai šogad.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē