• Aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone apvainojusies uz pirmā latviešu vesterna veidotājiem

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    6. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva
    «Varēju norīt šo krupi, taču izlēmu neklusēt,» saka aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, kas pieteikusies iesaistīties pirmā latviešu vesterna Kur vedīs ceļš filmēšanā, bet palikusi ar garu degunu…

    «Gada sākumā pamanīju feisbukā ziņu: jaunai latviešu filmai tiek meklēta galvenās lomas atveidotāja – meitene vecumā no 15 līdz 19 gadiem, kurai vajadzēs apgūt jāšanu ar zirgu,» atceras aktrise Aleksandrova-Eklone. Tā bijusi 23 gadus vecā režisora Matīsa Kažas debijas spēlfilma Kur vedīs ceļš. «Man ir treneres sertifikāts, un es ikdienā mācu jātniekus, tādēļ pazīstu vairākas meitenes, kas atbilst filmai meklētās varones aprakstam. Turklāt man ir liela pieredze ar zirgiem un arī ieroču lietošanas prasmes, kas vesterna filmai varētu noderēt,» stāsta Ieva, kura ne tikai aizrakstījusi pieteikuma vēstuli filmas veidotājiem, bet arī ar ziņu, ka tiks uzņemts pirmais latviešu vesterns, dalījusies arī ar saviem draugiem.

    Pieņemu, ka esmu par resnu, par tievu, par vecu, par jaunu vai arī mans ģīmis nav vesternam domāts.

    Pagājušajā nedēļā tika atklāta jaunās filmas aktieru komanda. Galvenā loma uzticēta Jaunā Rīgas teātra aktrises Sandras Kļaviņas meitai Žanetei Zvīgulei, spēlēs arī aktieri Kaspars Znotiņš, Vilis Daudziņš, Andris Keišs, Inese Kučinska un citi. Tiek solīts, ka filmā piedalīsies arī 20 zirgi. «No daudziem šajās dienās saņēmu jautājumus – kā tad klājas šim latviešu vesternam, līdz man piegriezās skaidrot, ka man ar to nav nekāda sakara. Varēju norīt šo krupi, taču izlēmu neklusēt un publiski atklāt – nekādu atbildi uz savu e-pastu neesmu saņēmusi vēl joprojām. Pieņemu, ka esmu par resnu, par tievu, par vecu, par jaunu vai arī mans ģīmis nav vesternam domāts, bet nu vismaz kaut kādu atbildi gribēju! Nevēlos, lai klusēšana atbildes vietā Latvijas filmu lauciņā kļūtu par normu,» uzsver Ieva. «Kādreiz aktierus informēja, ja neapstiprināja lomai. Tagad uzzini no citiem, ka kāds cits ir apstiprināts lomai, uz kuru provējies,» pukojās viņa. Sarunā ar žurnālu PRIVĀTĀ DZĪVE aktrise jaunajai filmai novēlēja panākumus. «Ja nepieciešama mana palīdzība, filmas veidotāji droši var sazināties ar mani. Cilvēki, kas nav saistīti ar zirgiem, domā, ka dzīvnieks izdarīs visu, ko vajag – aizies pa labi, pagriezīs galvu pa kreisi un piemiegs visiem ar aci. Taču tā nenotiek. Kādas filmas uzņemšanā cilvēki arī domāja, ka uzkāpt zirga mugurā ar karogu, ir nieks. Brīdī, kad tas pacēlās uz pakaļkājām un aktieris nokrita un salauza roku, pieaicināja mani,» skaidro Ieva.

    • Pīlēnu ģimene pamet Latviju. Uzzini, kas noticis!  
    • Apprecas analītiskie žurnālisti Rēders un Jaunalksne.
    • Prezidenta Levita jaunības dienu noslēpumi.  Tādu viņu jūs vēl nebūsiet redzējuši!
    • Grāveli apbērē viņa dzimšanas dienā. Aktieris četros no rīta ieguļas zārkā!
    • Deputāta Pavļuta noslēpumainā mīlestība.
    • Bricis uz balkona audzē arbūzus, Seržants novāc persiku ražu.
    • Dzejnieks Leons Briedis uzraksta veltījumu savai sievai un saka - viņa debesīs būs pārsteigta!
    Privātā Dzīve nr32

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē