• Aktieris Andris Bulis: Negribas kļūt par galīgi oldskūlīgu sencīti

    Slavenības
    Inese Mizovska
    12. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Bulis ar sievu Ilzi un dēlu Markusu
    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (f64)
    Andris Bulis ar sievu Ilzi un dēlu Markusu
    «Ziniet, kā es sapratu, ka mans dēls jau ir pieaudzis? Pēc apaviem priekšnamā! Mums abiem ir viens izmērs,» atzinās aktieris Andris Bulis.

    «Kādā brīdī pamanīju, ka manas kedas ir sasietas nepareizi. Sākumā biju neizpratnē un dusmojos – kurš ir pārsējis auklas? Izrādījās, ka dēls sācis aizņemties manus apavus. Markusam jau ir 15 gadu, un, kad nostājamies blakus, esam vienā augumā. Domāju, drīz man uz viņu būs jāskatās no lejas uz augšu,» saka aktieris Andris Bulis.

    Filmas Jaungada taksometrs 2 pirmizrādē, kurai noteikts vecuma ierobežojums 16+, viņš ieradās kopā ar sievu un dēlu. Kino pikantas ainiņas ar tēva piedalīšanos jaunieti nemulsina. Vaicāts, vai Markusu arī vilina kinopasaule, Bulis ir atklāts: «Markuss patlaban ir 9. klasē, un mēs cītīgi mācāmies, lai sagatavotos eksāmeniem. Šad tad varu palīdzēt ar latviešu valodā, bet matemātika gan nav mana stiprā puse. Tur labāk aicināt talkā privātskolotāju.

    Man šķiet, dēls šobrīd ir turpat, kur 9. klasē biju es – vēl īsti nezina, kāds būs viņa ceļš.

    Man bija vieglāk, jo zināju, ka noteikti būs jāpabeidz 12. klase Salacgrīvas vidusskolā, jo – ja nebūs vidusskolas atestāta, nebūs nekā. Viņam ir līdzīgi, bet laiks ir cits. Atbildība ir vēl lielāka, jo tagad pēc pamatskolas eksāmeniem vēl ir jākārto iestājeksāmeni vidusskolā. Šis vispār mums ir tāds interesants laiks, kad dēlam beidzot ir vajadzīgs arī tēva padoms.»

    Jautājumu, vai arī par meitenēm dēls var ar viņu aprunāties, Andris teic: «Viņš jau neprasa! Domāju, šī paaudze attīstās daudz ātrāk, nekā savulaik mēs. To, ko es uzzināju 16 gadu vecumā, viņi 14 gados jau sen ir paši izlasījuši. Tehnoloģiju ātrums dzīvi ļoti maina.» Tāpēc ar modernajam tehnoloģijām saistītos jautājumos Bulis palīdzību lūdz dēlam.

    «Ja es kaut ko telefonā vai datorā nevaru atrast vai atvērt, saucu dēlu, un viņš to izdara, sakot: «Tēt, tas ir pirmās klases līmenis!» Jā, es tik straujiem soļiem neeju līdzi laikam, arī scenārijus vēl aizvien printēju. Nesen ieminējos, ka varbūt man vajadzētu jaunu telefonu. Dēls teica: «Ja jau tu ar veco telefonu vēl netiec galā, kam tev jauns?» Taču es cenšos. Man jātur līdzi, jo negribas jau kļūt par galīgi oldskūlīgu sencīti,» smej Bulis. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē