• Aktierim Aināram Ančevskim jaunas attiecības un meitiņa

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ainārs Ančevskis
    Foto: F64
    Ainārs Ančevskis
    Pirms kāda laika medijos izskanēja ziņa, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis kļuvis par meitas tēvu. Pats aktieris šo ziņu nekomentēja, taču nu šīs runas guvušas apstiprinājumu.

    Augusta sākumā Ainārs kopā ar jaunāko atvasi viesojās pie kolēģa aktiera Jura Hirša ģimenes mājās Vecumnieku novada Zvirgzdos. Ciemos pie Hirša bija atbraukušas arī viņa kādreizējās cīņu biedres raidījumā Dzintara dziesmas – Velga Vītola un Agnese Šīrante. «Tradīcijas jāturpina! Vecā labā kompānija atkal kopā pie Jura Hirša un Lauras. Kā vienmēr dzirkstoši un sirsnīgi. Ja Kuldīgā dažādi sieri, tad pie Hiršiem meža gaļas gardumu asorti smalku aristokrātu stilā,» fotogrāfiju, kurā redzami ballītes viesi, Facebook komentēja Velga.

    Attēlā Ainārs Ančevskis redzams kopā ar kādu jaunu sievieti, turot rokās mazu meitenīti. Zinātāji, kas vēlējās palikt anonīmi, PDz teic, ka tā tiešām ir Aināra meitiņa, kura ir aptuveni pusotra gada veca. Vecāki meitenītei devuši vārdu Jete. Par Aināra mīļoto sievieti un meitiņas māti ziņas ir skopas. Droši zināms vien tas, ka viņa ir jaunāka par aktieri.

    2016. gadā pēc šķiršanās no aktrises Martas Grases, ar kuru attiecībās Ančevskim dzimis dēls Raitis, aktieris kādu laiku grima depresijā. Taču jaunās attiecības un meitiņas dzimšana atgriezusi viņā dzīvesprieku, un var nojaust, ka Ančevska dzīvē sācies jauns posms.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē