• Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs jau pusgadu dzīvo kopā!

    Slavenības
    10. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānšāviņš no LTV pārraides 700 pasaules brīnumi.
    PDz rīcībā nonākusi ziņa, ka izveidojies jauns mūziķu pāris – jau vairāk nekā pusgadu populārā dziedātāja Aija Andrejeva un grupas The Sound Poets solists Jānis Aišpurs dzīvojot kopā.

     

    Slepenā vienošanās

    Līdz nākamās nedēļas nogalei Muzikālajā bankā turpināsies balsošana par pērnā gada 25 populārākajām dziesmām. Cīņā par gada vērtīgāko dziesmu piedalās arī Aijas Andrejevas hits Blēņas un grupas The Sound Poets dziesma Ceļš. Ja abas dziesmas nonāks finālā, februārī Aija un grupas The Sounds Poets solists Jānis Aišpurs uz apbalvošanas ceremoniju Daugavpilī dosies kopā ne tikai kā kolēģi, bet arī kā pāris.  Izrādās, viņi jau vairāk nekā pusgadu dzīvo kopā. «Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt. Zinājām, ka agri vai vēlu kāds par to jautās, taču esam savstarpēji vienojušies, ka pagaidām nekomentēsim. Laiks rādīs,» PDz sacīja Aija Andrejeva.

    Aišpurs aizgājis no ģimenes

    Jau pagājušā gada pavasarī uzvirmoja runas, ka iestājusies krīze Jāņa Aišpura un interjera dizaineres Madaras Līviņas-Aišpures 12 gadu ilgajās attiecībās, kurās dzimušas divas meitas. Tolaik jaunākā atvase vēl nebija pat gadu veca. Pāris neslēpa, ka dzīvojot atsevišķi. Par iemesliem gan viņi izvēlējās klusēt, taču klīda runas, ka Aišpuram esot radušās simpātijas ar kādu kolēģi no mūziķu aprindām. Pagājušajā rudenī intervijā žurnālam IEVA mūziķis neslēpa – iespējams, ar aiziešanu no ģimenes sāpinājis citus, taču, viņaprāt, lēmums par šķiršanos bijis godīgs solis. «Vienīgi par bērniem man šobrīd ir daudzmaz mierīga sirds. Es esmu un gribu būt tēvs, par to vispār nav jautājumu,» sacīja mūziķis.

    Satuvinājušies Malaizijā

    Par to, ka Aišpuru saista romantiskas attiecības ar Andrejevu, kura pirms nepilniem trim gadiem šķīra laulību ar savu vīru Tomu Bērziņu, baumoja jau sen. Aija un Jānis esot satuvinājušies pirms diviem gadiem TV projektā 700 pasaules brīnumi, kura laikā abi apceļoja Malaiziju. 2017. gadā Aišpurs sacerēja dziesmu Aijas koncertprogrammai Mēs pārejam uz tu. Dziesmai bija zīmīgs nosaukums – Tu mani sauc. Aija tolaik sacīja: «Šī dziesma ir ļoti personīgs stāsts, un es ticu, ka katrs no mums ir piedzīvojis šo sajūtu savā dzīves stāstā. Visskaistākais un reizē arī pavisam neierastais un ārpus komforta bija dziesmas radīšanas process, kad man bija jābūt pilnīgi atklātai savās sajūtās un savā pieredzē ar Jāni, lai viņš ietērptu dziesmas stāstu dzejas rindās.» Vaicāta, vai arī tagad, kad abi dzīvo kopā, viņai ar Jāni radies kāds kopējs muzikāls projekts, Aija atzina – lielākoties darbojas katrs savos projektos un pagaidām nekas kopējs neesot iecerēts.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē