• Agnese Vārpiņa aiziet no televīzijas

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    16. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Publicitātes foto
    Foto: Arnis Krauze, Edijs Bošs, Agnese Vārpiņa un Kristīne Anže.
    Publicitātes foto
    Pēc TV3 nostrādātajiem gandrīz 20 gadiem no zilajiem ekrāniem šogad pazudusi viena no profesionālākajām un daiļākajām ziņu moderatorēm – Agnese Vārpiņa.

    Kuluāros pagājušā gada nogalē klīda runas, ka līdz ar jaunā gada iesākšanos komerctelevīzijās gaidāmas lielas pārmaiņas. Tika pat runāts, ka no darba atbrīvošot teju vai pusi no iemīļotiem TV3 un LNT ziņu kanālu moderatoriem un tas viss notikšot līdzekļu taupīšanas nolūkos. Gada nogalē tika zīmēta pavisam bēdīga aina – TV3 vakara ziņas lasīšot vien Arnis Krauze un Edijs Bošs, bet no LNT ziņu raidījuma pazudīšot gan Ivo Goldmanis, gan arī Daina Lipiniece.

    Mediju grupas All Media Latvia pārstāve Alise Mališko PDz pastāstīja, ka izmaiņas tiešām ziņu programmās būs, bet tās saistītas ar to, ka mediju grupa paplašina savu darbību dažādās platformās. Tas nozīmē, ka no šā gada TV3 un LNT vakara ziņas vadīs viens moderators. Kanāla TV3 ziņās būs redzami trīs pašreizējie moderatori – Edijs Bošs, Arnis Krauze un Kristīne Anže, kuri secīgi mainīsies. Atbilstoši jaunajai darba plūsmai, Kristīne Anže kļūs arī par kanāla TV3 Informācijas dienesta vadītāju. Savukārt kanāla LNT ziņu dienestā sastāva izmaiņas nav paredzētas, un darbu turpinās visi ziņu dienesta moderatori.

    Vissatraucošākā ziņa bija, ka no TV ekrāna pazudīs skaistā Agnese Vārpiņa. Nu tas ir piepildījies. «Ņemot vērā jaunā satura ražošanas procesā veiktās darba organizācijas izmaiņas, katram moderatoram tika piedāvāts jauns sadarbības modelis, tomēr Agnese Vārpiņa ir pieņēmusi lēmumu TV3 vairs nestrādāt. Liels paldies Agnesei par ilggadējo darbu un vēlam viņai izdošanos nākotnes gaitās!» PDz vēstīja televīzijas pārstāve Alise Mališko.

    Agnese Vārpiņa TV3 ziņu dienestā strādāja kopš pirmsākumiem. Viņas vizītkartē kanāla mājaslapā vēl pagājušā gada nogalē bija lasāmi Agneses vārdi: «Darbs ziņās starp daudzajām dienas norisēm iemāca saskatīt to, kas ir būtisks, un atdalīt nozīmīgo no mazsvarīgā. Šīs prasmes itin bieži noder arī dzīvē ārpus darba televīzijā.»

    Par to, ka Agnese varētu likt punktu savai ziņu moderatores nodarbei lika domāt viņas nesenās intervijas, kas tika publicētas pagājušajā vasarā, kad TV3 svinēja 20. jubileju. Viņa bilda, ka vairāk nekā 18 gadi vienā TV kanālā tomēr ir daudz – teju vai piektdaļa gadsimta. Agnese uzsvēra, ka strādāt ziņās vienmēr ir interesanti un aizraujoši – var pirmā daudz ko uzzināt un, veidojot sižetus, sastapt jaunus draugus un paziņas.

    Kanālā TV3 nostrādāto aptuveni 19 gadu laikā, kad vadījusi gan raidījumus Patiešām privāti, gan Bez tabu un ziņas, Agnese tikai trīs reizes uz neilgu laiku bija pazudusi no ekrāna. Divas reizes, kad devusies bērnu kopšanas atvaļinājumā, kā arī uz brīdi pastrādājusi, veidojot raidījumus Nedēļa un Krējums… saldais, kuri tika rādīti pie toreizējiem TV3 konkurentiem LNT.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē