• Šlāgermūziķis Artis Šimpermanis tagad pucē mašīnas

    Šlāgermūzika
    Gita Vīksne
    25. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram, Facebook
    «Eju uz visu banku,» PDz atzīst grupas Rumbas kvartets solists. Sniegt koncertus ārkārtējā situācijā ir aizliegts, tādēļ mūziķis spiests maizi pelnīt citādi.

    «Tikko beidzu darbu,» pēc pulksten astoņiem vakarā PDz saka Artis Šimpermanis. Pērn viņa dziesma Strēlnieka vēstule meitenei tika atzīta par labāko Latvijas sirdsdziesmu, un Rumbas kvartets bija teju iekārojamākā grupa katrā ballē un pasākumā. Šoruden viņa akordeons nolikts malā un par skatuvi Artis vairs nedomā…

    Tagad mūziķa dienas rit pavisam citā gaisotnē – Šimpermanis pucē automašīnas. «Ar auto lietām nodarboties sāku tagadējos apstākļos, kas liedz nopelnīt iztiku muzicējot. Bija jādomā alternatīva, jāpārkvalificējas,» skaidro viņš. Šimpermanis Kuldīgā izveidojis Lux Autostodiju, kur klientiem piedāvā auto ķīmisko tīrīšanu un virsbūvju pulēšanu. «Te nu jāsaka, ka šobrīd eju uz visu banku.

    Jau tā gana noplicinātos iekrājumus investēju biznesa sākšanā, mācībās, telpās, aprīkojumā.

    Ticu, ja kaut ko dara no sirds un kvalitatīvi, tam sekos arī nauda,» pauž Artis. Tagad viņš sociālajos tīklos dalās nevis ar video no koncertiem, bet gan ar bildēm, kur redzams ņemamies ap auto.

    «Vai kādreiz vēl muzicēšu? Nezinu, varbūt… Šobrīd ir citas prioritātes,» atklāts ir Artis. Viņš esot izmēģinājis dažādus variantus, kā turpināt darboties mūzikas lauciņā. «Līdz kārtējiem ierobežojumiem nedaudz pamuzicēju ar Jāni Kalniņu no Rojas, jo bija pieprasīti mazi pasākumi. Ar Rumbas kvartetu lielie pasākumi tika atcelti vai pārcelti, bet muzicēšana divatā bija veids, kā turpināt muzikāli darboties. Šobrīd arī tas ir liegts… Tādēļ, visticamāk, no manis šogad būs klusums. Apsveru gan domu atkal piedāvāt muzikālos videosveicienus, kas bija pieprasīti pavasarī, kad pandēmijas laika ierobežojumi tika izsludināti pirmo reizi,» teic Artis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē