• Skropstu pieaudzēšanas meistare Deimone: Mūsu vidū ir sievietes žurkas

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    9. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Līdz ārkārtējās situācijas beigām aizliegti gandrīz visi skaistumkopšanas pakalpojumi. Skropstu pieaudzēšanas meistare ieplānojusi pasniegt tiešsaistes mācības.

    Sākoties ārkārtējai situācijai, savu sāpi Instagram izkliedza skropstu pieaudzēšanas meistare Kristīne Deimone, par kuru kāds bija pasūdzējies, ka viņa neievēro ierobežojumus un turpina pieņemt klientus.

    «Es gribu, lai jūs zinātu, ka mūsu vidū ir sievietes žurkas. Seko, komentē, aiz muguras vēl nodod. Kāda paspēja inspekcijai uzrakstīt, ka es turpinot savu darbību. Nagi niez? Dirsa kasās? Domā – kaut kā ieriebsi man? Nav tādu lietu, ar ko es netiktu galā,» trauksmes cēlāja darbības vērtēja Kristīne. Viņa arī piebilda, ka jau bērnībā viņai mācīts – lai arī kā cilvēks riebtos, nekad neaiztiec to, ar ko viņš pelna naudu savai ģimenei.

    PDz Kristīne atzīst: «Esam drošākie skaistumkopšanas nozarē, jo esam izgājuši higiēnas prasību kursu.

    Un ir pilnīgi normāli, ka vismaz 70% speciālistu tagad turpina darbu. Galu galā mēs esam cilvēki ar ģimenēm. Mēs neesam pasargāti no vīrusa, bet tie, kas turpina darbu, cenšas maksimāli sargāt sevi un citus.»

    Par notikušo incidentu viņa neiespringst un jau ir ieplānojusi pasniegt tiešsaistes mācības.«Protams, skropstu pieaudzēšanu tiešsaistē nevar iemācīt. Mans kurss būs domāts kvalifikācijas celšanai speciālistiem.»

    Kristīne uzsver, ka manikīrs un pedikīrs ir ikdienišķas lietas, kas veicamas ne tikai svētkos. «Un vispār ārkārtējā situācijā, kad cilvēki ir nervozi, skaistumkopšana ir pieejamākais, kas lieliski atslābina un izlādē negatīvo enerģiju,» valdības dīvainās darbības slēgt skaistumkopšanas nozari komentē Kristīne.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē