• Skandāls Kambalu ģimenē: Olgu pamatīgi aizvaino vīra nevērīgā attieksme

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kambalu ģimenē atkal TV kameru priekšā radušās domstarpības, kuras šoreiz sākotnēji izraisījis pavisam sievišķīgs temats – iepirkšanās.

    Iesākot stāstu ar plaši pazīstamo un folklorizēto teicienu “Man nav ko vilkt!”, Olga vēlas iegādāties jaunu kleitu, ar ko paspīdēt TV ekrānos.

    Un vēlas arī, lai dzīvesbiedrs viņai šai veikalu gājienā pievienotos un atbalstītu. Kaspars arī piekrīt, un abi dodas uz tirdzniecības centru, bet te gadās aizķeršanās – Kaspars sastop darījumu partneri, abi pārāk aizraujas sarunā, un Olgai netiek veltīta gaidītā nedalītā uzmanība.

    Olgai sirds sāp ne tik daudz par kleitu, to nopirkt nebūtu problēmu, bet gan par attieksmi un nevērību no vīra puses: “Esmu laikam viņu pārāk izlaidusi, pārāk vienmēr izdabājusi. Viņš vienmēr bijis manas uzmanības centrā, un nu tas “kronis” viņam uz galvas izaudzis pārāk liels.

    Kaspars nemāk uzvesties. Es arī gribu, lai man “paskraida pakaļ”, parūpējas, lai man ir ko vilkt, pats piedāvā uz veikalu aizvest vai izklaidēt .. nu kaut kā tā”.

    Kaspars ir noskaņots miermīlīgi un lielu problēmu situācijā nesaskata: “Nu tām sievietēm vienkārši vajag reizēm padusmoties, viņām laikam tāds gēns ir, vajag un viss. Un tad tu vari trīs reizes piedāvāt kaut ko izdarīt, tev atteiks, bet pēc stundas pārmetīs, ka neesi to izdarījis.”

    Kā atzīst Olga realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, ģimenē viņi visumā dzīvo saskanīgi, bet gadās, kad abi par kaut ko iecērtas, neviens negrib pirmais padoties, un tad tas var vilkties ilgi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē