• Skandāls Danevičas un Kaimiņa attiecībās: Artuss paņēma dēlu un aizbrauca

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Ar pārsteidzošu ierakstu soctīklā Twitter padalījusies aktrise Dārta Daneviča. Viņa norāda, ka Artuss Kaimiņš aizbēdzis ar abu kopīgu dēlu.

    Aktrise norāda, ka viņas dzīvesbiedrs paņēmis abu kopīgo dēlu, aizbraucis un nesniedz informāciju par viņa atrašanās vietu

    «Artuss paņēma dēlu, aizbrauca un atsakās izpaust, kā viņus var sasniegt. Kad satraucos un atkārtoti vaicāju, kā viņus var sasniegt, saņēmu uzbraucienu, ka esmu agresīva. Vai tas ir normāli? Vai cilvēks, kurš vada Cilvēktiesību komisiju, vispār pārzina cilvēktiesības?»

     

    Notikušo komentējis arī Artuss Kaimiņš.

     

    «Man ir jākliedē publiski izskanējusī informācija – jā, mēs ar Dārtu dzīvojam atsevišķi un šobrīd esam noslēguši savstarpēj parakstītu vienošanos par manām satikšanās iespējām ar dēlu. Absolūti nesaprotu šādus Dārtas tvīta motīvus, jo Dārta zina, ka mēs ar dēlu atrodamies manā deklarētajā dzīvesvietā.

    Dēlu paņēmu šodien ap 17:30 no Dārtas. Saskaņā ar mūsu vienošanos – dēls pie manis ir līdz trešdienas rītam. Es mūsu privāto dzīvi neesmu tendēts publiski komentēt, tomēr diemžēl šobrīd esmu spiests to darīt, lai kliedētu aplami radīto iespaidu.»

    «Diemžēl mūsu puika ir vislielākais zaudētājs šajā nevajadzīgajā publicitātē,» soctīklos stāsta Artuss.

    Dārta norāda, ka Artuss nav stāstījis patiesību.

    «Artus, nemelo. Saskaņā ar vienošanos, tev dēls bija jāpieskata vakar, bet tu biji izslēdzis telefonu un es salu uz ielas un netiku uz darbu, cenšoties tikt tavā nedeklarētajā adresē, kas atrodas aiz 2 kodiem. Šodien pēc līguma dēlam jābūt ar mani. Beidz tēlot svētuli, beidz melot,» Twitter ierakstā vēsta aktrise.

    Vēlāk Daneviča atklāja bērnu izdevies atgūt.

    «Policija bija, blakus iedzīvotāji ielaida mājā, Artuss mani filmēja (priekš tiesas, teica) un paskaidroja, ka svētdien nav ieradies pēc bērna, jo oficiāli ir uz slimības lapas. Esam mājās.»

    Soctīklu lietotāji Dārtai ieteikuši vērsties policijā un bāriņtiesā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē