• Sieva basketbolistam Timmam sūta intīmu sveicienu no Krievijas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Marta Kalniņa
    25. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Anna Sedokova.
    Foto: Instagram
    Anna Sedokova.
    Pēc ilgāka pārtraukuma dzimtenē atgriezies basketbolists Jānis Timma, kurš pēc kāzām ar slaveno ukraiņu dziedātāju Annu Sedokovu ģimenes dzīvi veidojis Krievijā. Kamēr viņš spēlēja basketbolu, mīļotā dalījās ar intīmu stāstu par Jāni.

    Anna ir desmit gadus vecāka par Jāni, un, izrādās, latvietis bija iemīlējies viņas balsī jau ilgi pirms abu satikšanās. Šo stāstu Anna ar īsu, aizkustinošu video atklāja 11. novembrī.

    Daloties ar kadriem no Jāņa pusaudžu gadu istabas, Anna stāstīja: «Pēc gandrīz 20 gadiem viens puisis atgriezās savā mazajā istabā, savā mazajā pilsētā, kur kādreiz sapņoja kļūt par čempionu. Viņš ieslēdza kaseti, un tur atskanēja balss… Pēc daudziem gadiem viņš bildināja meiteni, kuras balsi kādreiz klausījās šajā kasetē. Lūk, kas no tā sanāca.

    Emocionālo stāstījumu noslēdza bildes no abu kopdzīves un kāzām. Dziesma, kas jaunībā tik ļoti patikusi Timmam, bija grupas «ViaGra» hits «Neatstāj mani, mīļais!». Kad Anna to uzzinājusi, nolēmusi – lai vai kas, viņa to iedziedās viena.   

    Lai gan Anna ir ukraiņu izcelsmes dziedātāja, viņa šoruden esot pamanījusies nonākt savas dzimtenes melnajā sarakstā.

    Sedokova nav paudusi savu nostāju par karu Ukrainā, un turpina koncertēt Krievijā. Pāris vasaru pavadīja Amerikā, kur jau daudzus gadus dzīvo arī Sedokovas vecākā meita. Septembrī Anna atgriezās Maskavā, kur viņai piederot divi elitāri dzīvokļi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē