• Seksapīlā Liene Ušakova dalās padomos, kā vīrietim atstāt labu pirmo iespaidu

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva
    Mums katram tiek dota tikai viena iespēja, lai atstātu labu pirmo iespaidu. Ja pirmais randiņš nebūs izdevies, visticamāk, dāma no uzaicinājuma uz otro randiņu veikli izvairīsies. Dīdžejmeitene Liene Ušakova (Lena Ushakova) dalās praktiskos padomos, kā randiņa laikā vīrietim atstāt labu iespaidu uz sievieti un garantēt, ka simpātija labprāt turpinās satikties.

    Pirms pirmajiem randiņiem jaunie mīlnieki parasti izjūt patīkamu satraukumu. Pa galvu grozās dažādas domas par to, vai satikšanās būs izdevusies un simpātija vēlēsies nodoties kopīgiem piedzīvojumiem arī turpmāk. Vislatvijas pozitīvisma kampaņas Atver SuperHits Seifu! noslēguma pasākumā Liene Ušakova atklāja, ka pirmajā randiņā vīrietim noteikti nevajadzētu riskēt ar pārgalvīgām izdarībām, piemēram, randiņa beigās nokrist ceļos un aicināt uz nākamo satikšanos. "Šādi tev noteikti izdosies sievieti negaidīti pārsteigt, taču ne visām daiļā dzimuma pārstāvēm tas ies pie sirds,” skaidro Liene. Ņem šo vērā un zemāk lasi TOP 3 lietas, kas pēc dīdžejmeitenes domām noteikti palīdzēs vīriešiem atstāt labu pirmo iespaidu.

    Laba automašīna

    Uz pirmo satikšanās reizi vīrietim noteikti jāierodas ar labu automašīnu. Tam nav jābūt jaunākās klases Mercedes spēkratam, taču auto noteikti jābūt tīram un sakoptam. Sevišķi tad, ja randiņa laikā kopīgi plānojat doties ārpus pilsētas.

    «Es noteikti dodu priekšroku vīriešiem, kas pārvietojas ar personīgo automašīnu nevis taksi vai sabiedrisko transportu. Spēkrats palīdz vīrietim izskatīties valdzinošam, neatkarīgam un pārliecinātam,» piebilst Ušakova.

    Vīrietim jābūt koptam

    Gluži tāpat kā vīriešiem patīk skaistas un koptas sievietes, arī daiļā dzimuma pārstāvēm visvairāk simpatizē vīrieši, kas rūpējas par savu ārējo izskatu. Nekādā gadījumā neierodies uz randiņu netīrās drēbēs un nemazgātiem matiem. Vienmēr parūpējies par to, lai tu labi smaržotu, būtu noskuvies un radītu kopta cilvēka tēlu. Kaut jāatzīst, ka nelieli rugāji vīrieša izskatam arī piešķir savu šarmu. Savukārt, ja esi no tiem, kas savu ārējo izskatu papildina ar bārdu, neaizmirsti sakopt arī to.

    Skaties partnerei acīs!

    Acu skatiens ir viens no komunikācijas ieročiem, kas palīdz radīt pašpārliecināta cilvēka tēlu. Sarunas laikā noteikti skaties sievietei acīs. Tas radīs iespaidu, ka uzmanīgi klausies viņas sakāmajā un velti viņai visu savu uzmanību. «Šis, manuprāt, ir pats svarīgākais nosacījums, kas tev palīdzēs radīt labu pirmo iespaidu. Pat tad, ja esi ieradies uz randiņu ar netīru mašīnu vai taksi un steigā aizmirsi noskūties, ja randiņa laikā cieši skatīsies partnerei acīs, pastāv lielāka iespēja, ka viņa ar prieku gribēs satikties ar tevi arī turpmāk,» uzsver Ušakova. Ja ņemsi vērā visu augstāk minētos padomus, otrais, trešais un, visticamāk, arī desmitais randiņš ar simpātiju būs garantēts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē