• Saulietes 12 gadus vecā meita vakcinējusies: Tas bija viņas pašas lēmums

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    5. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, FACEBOOK, INSTAGRAM
    Hokejista Kaspara Saulieša un influenceres Katrīnes Saulietes vecākā meita Kerija vakcinējās, lai varētu apmeklēt sporta treniņus.

    «Kerija sapotējās jau vasarā, un tas bija viņas pašas lēmums,» PDz atklāj Katrīne Sauliete, kura audzina divas meitas – Keriju, kas janvārī nosvinēja 12. dzimšanas dienu, un Kortniju, kurai šomēnes apritēja deviņi gadi.

    «Kerija vakcinējās, lai varētu apmeklēt volejbola un karsējmeiteņu treniņus. Meita teica, ka vēlas kopā ar mani arī ceļot. Esam to arī izdarījušas, un, ja mūsu valsts noteikumi to atļaus, ceļosim vēl,» saka Katrīne, kas arī pati ir vakcinējusies.

    «Šogad esmu bijusi deviņās valstīs. Ja nebūtu vakcinējusies, pašizolācijā pēc ceļojumiem man nāktos pavadīt vairāk nekā divus mēnešus,» ir sarēķinājusi daiļava.

    Viņa atzīst, ka ģimenē visi vakcinējušies, lai varētu turpināt normāli dzīvot. «Uzskatu – katrs var rīkoties, kā vēlas. Ja Kerija būtu pateikusi, ka – nē, viņa nevēlas vakcinēties, es nespiestu. Cik zinu, aptuveni puse meitas klasesbiedru ir vakcinējušies. Paldies Dievam, bērnu vidū nenotiek dalīšana – vakcinētajos un nevakcinētajos. Pats potēšanās fakts nepadara vienu bērnu īpašāku par otru,» saka Katrīne.

    Vaicāta, kā vecākā meita jutās pēc vakcīnas saņemšanas, Sauliete atklāj: «Viņai vienu dienu bija temperatūra. Citu sūdzību nebija. Labāk vienu dienu pasēdēt mājās ar temperatūru nekā pēc tam pēkšņi nonākt slimnīcā, jo, saslimstot ar vīrusa delta variantu, viss var notikt un ātri.

    Kāds paziņa pie sistēmas tika pielikts triju dienu laikā.

    Manai draudzenei vīrs bija antivakseris, un tad pats saslima. Tagad viņš visus aicina vakcinēties, jo nevienam nenovēl izjust to, kam pats izgāja cauri.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē