• Sarkanā meža aktrise Agnese Budovska nosvinējusi kāzas

    Attiecības
    Gita Vīksne
    13. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM (SANDIJA VEIKŠA)
    Jūlija beigās laulības gredzenus mija Latvijas Nacionālā teātra aktrise un teātra apvienības esARTE aktieris.

    Par laulātu pāri kļuvuši aktieri Agnese Cīrule un trīs gadus par viņu jaunāks kolēģis aktieris Matīss Budovskis. Interesanti, ka abi dzimuši vienā datumā – 6. janvārī.

    Pēc kāzām Agnese pieņēmusi vīra uzvārdu un nu godājama par Budovsku. Abi ir vecāki kopējam dēlam, kuram šovasar apritēs gads.

    Pagājušā gada sākumā žurnālam IEVAS Stāsti Agnese, kuru televīzijas skatītāji iepazina daudzsēriju filmā Sarkanais mežs, atklāja, ka nesen šķīrusi savu iepriekšējo laulību ar Austri Cīruli.

    «Esmu svaigi šķīrusies. (..) Bija sāpīgi, bija aizvainojums… Bet ļoti ātri aptvēru, ka tā ir pat labāk. Jo kādu pēdējo pusotru gadu biju pavadījusi, sitoties pret sienu pēc mīlestības… Ilgāk vairs nebija iespējams. Paldies par skaisto laiku, daudz ko iemācījos, bet… Pamazām saprotu, kur pieļāvu kļūdas. Un sapratu arī, ka aizvainojumu vajag palaist vaļā,» par attiecībām ar bijušo vīru sacīja Agnese. Par jaunajām attiecībām ar Matīsu Agnese publiski līdz šim nebija stāstījusi.

    Agnese ir Latvijas Nacionālā teātra aktrise, un par titullomu izrādē Salome 2018. gadā saņēma Spēlmaņu nakts balvu. Matīss ir režisora Elmāra Seņkova dibinātās teātra apvienības esARTE aktieris.

    Paralēli aktiera darbam strādā Latvijas Radio – lasa ziņas un ierunā raidījumu Atvērtie faili. Uz jautājumu, kas ir viņa sirds lietas ārpus teātra, Matīss šoziem intervijā portālam kroders.lv pauda: «Mana ģimene, mans mazais, nu jau pusgadu vecais dēliņš. Sports. Man patīk gan skatīties dažādus sporta veidus, gan pašam spēlēt. Vidusskolas laikā spēlēju florbolu, arī virslīgā paspēlēju, esmu bijis arī jauniešu izlases treniņnometnē, kaut pašā izlasē netiku.»

    Intervijā Matīss arī atklāja, ka aktiera darbā viņam svarīgs ir dzīvesbiedres Agneses viedoklis. «Viņa ir objektīva, un tas ir ļoti būtiski. Protams, arī mammas viedoklis man ir svarīgs, bet saprotu, ka tas ir subjektīvs.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē