• Sanda Dejus: Es vīru neizvēlējos mūžīgam seksam

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. decembris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Sanda Dejus
    Foto: Publicitātes foto
    Sanda Dejus
    TV un radio ētera personība Sanda Dejus sabiedrībā ir zināma ar savu vienkāršību un spēju atklāti runāt pat par tādām “tabu” tēmām kā sekss un seksualitāte. Dejus atklāj – neskatoties uz to, ka pasaulē liela nozīme ir seksualitātei, izvēloties partneri, viņai tas nav bijis vadošais motīvs, līdz ar to vīrs viņas acīs nav seksīgākais vīrietis pasaulē.

    Nevar noliegt, ka ārējam izskatam ir liela nozīme, dažkārt pat izšķiroša. Nereti cilvēki izlemj satikties ar pretējā dzimuma pārstāvi primāri seksapīla dēļ. Tam piekrīt arī Sanda Dejus.

    “Man liekas, ka diemžēl seksualitāte un seksapīls ir viens no galvenajiem vaļiem, kas tur pasauli,” Radio SuperHits YouTube šovā Manas dzīves SuperHits stāsta Dejus. Kaut, viņasprāt, seksualitāte ir pārvērtēta, augsti ārējā izskata standarti motivējot cilvēkus vairāk kustēties un nodarboties ar sportu.

    Dejus atzīst, ka viņas dzīvē ārišķība nespēlē lielu lomu. Arī izvēloties partneri, noteicošais faktors nav bijis vīrieša izskats, seksapīls vai sniegums guļamistabā.

    “Es viņu neizvēlējos mūžīgam seksam,” smejoties stāsta radio personība, piebilstot, ka sekss līdz nāve mūs šķirs varētu būt labs laulības solījums. Tā vietā sievieti piesaistīja vīra vēlme viņu pieņemt tādu, kāda viņa ir, kas bijusi problēma iepriekšējiem partneriem.

    Dejus uzskata, ka viņas vīrs nebūt nav seksīgākais vīrietis pasaulē. No sabiedrībā atpazīstamiem vīriešiem viņu visvairāk valdzina šovmenis, aktieris un dziedātājs Aleksandrs Reva, kurš Krievijas mūzikas aprindās pazīstams kā Artūrs Pirožkovs. TV personība uzskata, ka īpaši seksapīls mākslinieks bijis savas karjeras sākumā. “Sevišķi sākuma klipos, kad viņš ar gariem matiem izpilda dziesmu Plač Ģetka (Плачь, детка),” stāsta Dejus.

    Nav noslēpums, ka Sanda Dejus ar vīru Raivi iepazinusies portālā Otra Puse. Abi ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus un audzina meitu Dārtu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    marabrige
    Daudzi vīrieši arī tā domā:"Sieva domā, ka nu viņa vienīgā mani var aplaimot ar seksu gultā un izdara man lielu pakalpojumu. Paxkaties uz maniem riekstiem, tac redzēsi, kādi tie ir!" Ja tā vīrs domā, tad saki ardievas pulnvērtīgai ģimenei. Tikai viens man nav skadrs:" Vai tādas attiecības un laulība ir jāsaglabā paf tad, ja gan sieva, gan vīrs abi kopā attīstās, bet vīrs negrib dalīties par saviem sasniegumiem?"

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē