• Režisorei Laurai Grozai attiecības ar bundzinieku?

    Attiecības
    Gita Vīksne
    12. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva, Facebook
    Dažus mēnešus pēc šķiršanās no vīra Rīgas cirka mākslinieciskā direktora režisore neslēpj – viņai izveidojušās jaunas attiecības.

    Pagājušā gada novembrī tapa zināms – režisore Laura Groza un Rīgas cirka mākslinieciskais direktors Mārtiņš Ķibers oficiāli šķīruši astoņus gadus ilgo laulību. Nupat žurnālam Una Laura atklājusi: «Man ir jaunas attiecības, kas atnāca pārsteidzošā veidā.» Viņa atzina, ka tas noticis negaidīti.

    «Loģiski būtu tā – tu sēro, gribi kādu kompensējošo mehānismu un apzināti to meklē. Bija tieši otrādi – vasarā pirmo reizi dzīvē izbaudīju, ko nozīmē dzīvot vienai, manā dzīvē tāds periods nebija bijis. Man tas likās ļoti interesanti, un es to baudīju. Man bija jādodas tālāk, daļa manas vasaras saistījās ar darbu ārpus Latvijas, un pēkšņi es satiku Rūdolfu, jo viņš satika mani.

    Vasara smaržoja pēc zaļumiem un saules, un mēs brīnījāmies par visu, kas ar mums notiek. Kopš tām karstajām vasaras dienām esam kopā, un man patīk vērot, kā mēs piedzīvojam arī citus gadalaikus un izzinām jaunus apstākļus,» stāstīja viņa.

    Teātra aprindās runā, ka noslēpumainais Rūdolfs esot talantīgais bundzinieks Rūdolfs Dankfelds.

    Uz jautājumu, vai tiesa, ka Laurai izveidojušās attiecības ar Dankfeldu, režisore PDz to nedz noliedza, nedz apstiprināja. «Savas privātās attiecības es šobrīd nekomentēšu,» sacīja viņa un piebilda, ka visu savu enerģiju šobrīd velta traģikomēdijai Piekrišana, kurai 31. janvārī bija paredzēta pirmizrāde. Lauras režisētās izrādes radošajā komandā atrodams arī Rūdolfa Dankfelda vārds. Viņam Laura uzticējusi muzikālā konsultanta pienākumus.

    Rūdolfs ir absolvējis Latvijas Mūzikas akadēmijas Džeza katedru un Rīgas Doma kora skolas Džeza nodaļu, izglītojies arī ASV, Lielbritānijā, Vācijā un Itālijā. Viņš regulāri kāpj uz skatuves kopā ar pašmāju spožākajām mūzikas zvaigznēm – Donu, Aminatu, Daumantu Kalniņu, grupu Instrumenti un citiem. Rūdolfs ir sešus gadus jaunāks par Lauru un 25 gadus jaunāks par režisores bijušo vīru.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē