• Repše beidzot izstāsta, kāpēc audzē matus

    Stils
    Zane Piļka- Karaļeviča
    7. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Einars Repše ar jauno frizūru.
    Foto: F64
    Einars Repše ar jauno frizūru.
    Bijušais Ministru prezidents Einars Repše turpina eksperimentēt. Gada sākumā iemēģināja roku šobrīd modernās kriptomākslas tirgū, bet nu pievērsies savai ārienei.

    Lai arī Einars Repše atvadījies no lielās politikas, kā analītiķis viņš nereti tiek aicināts uz TV diskusiju raidījumiem un apmeklē valstiski nozīmīgus pasākumus. Daudzus pārsteidz Repšes jaunais izskats – viņš atlaidis matus gandrīz līdz pleciem. «Es tos audzēju jau gadu,» PDz atklāj Einars.

    «Dzīvē viss ir jāizmēģina. Man nekad nav bijuši tik gari mati, tāpēc nolēmu pamēģināt, kā būs. Agrāk nebūtu uzdrošinājies.»

    Sākumā matu audzēšana sagādājusi neērtības. «Tos grūti savākt un kopt, kamēr tie vēl pusgari. Taču nu jau ir pietiekami gari, lai bez problēmām varētu labi ieveidot. Tāpēc fotogrāfijas, kurās esmu ar pusgariem matiem, lūdzu, uztveriet ar izpratni,» pasmaida viņš.

    Einars atzīst – ar jauno frizūru ne visi bijušo politiķi uzreiz atpazīst. «Savā ziņā tas pat ir pluss. Ir interesanti, cilvēki atzīmē, ka esmu mazliet mainījies. Arī ģimene manu imidža maiņu uztver saprotoši.» Uz jautājumu, cik garus matus plāno audzēt, Repše teic: «Vēl nezinu. Pamēģināšu vēl paaudzēt. Kā jau teicu – tas ir eksperiments!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē