• Reperis Gacho sācis studēt: Nekāda blata man augstskolā diemžēl nav

    Reperis
    Anastasija Kuzminova
    15. marts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Mūziķis šo brīdi, kad aizliegts koncertēt, izmanto lietderīgi – sācis studēt uzņēmējdarbību Rīgas Tehniskajā universitātē.

    «Pirms 10 gadiem ieguvu Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas pirmā līmeņa augstākās izglītības diplomu uzņēmējdarbībā.

    Tagad laiks atļauj, tāpēc izlēmu turpināt izglītoties uzņēmējdarbībā, bet nu jau Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātē,» PDz stāsta reperis.

    Mācības Gacho sācis no pavasara semestra un Rīgas Tehnisko universitāti izvēlējies, jo tā viņa draugu lokā esot iecienīta. Turklāt arī pasaules labāko augstskolu reitingos no Latvijas universitātēm tā ir visaugstākajā vietā.

    Gacho uzsver, ka nav tikai mūziķis, bet ir saistīts arī ar uzņēmējdarbību un visas gūtās zināšanas viņam ikdienā būšot noderīgas. «Vispār neesmu cilvēks, kam padodas mācīšanās. Tas man ir izaicinājums! Būšu atklāts – neteikšu, ka ļoti gaidu mācības, bet… kas jādara, jādara,» nosmej Gacho.

    Viņš īpaši priecājas, ka pagaidām studijās vēl nav sākusies grāmatvedība, jo matemātika viņam pavisam nepadodas.

    «Nekāda blata man augstskolā diemžēl nav. Neviens nav arī izrādījis kādas emocijas, ka ir vienā kursā ar mani,» atzīst viņš un piebilst: «Bet tas arī labi, jo ar kursabiedriem visi esam vienādās pozīcijās. Esmu no tiem, kas ar pirmo reizi nesaprot – man ir jāiedziļinās detaļās. Tāpēc, ja kaut ko nesapratīšu, mierīgi varēšu vaicāt saviem kursabiedriem. Arī par lektoriem varu teikt tikai labāko,» uzsver Gacho.

    Viņš teic, ka šobrīd mācībās liels pluss esot tas, ka lekcijas var atkārtoti noskatīties. Protams, ikdienā pietrūkstot studentu čalošanas augstskolas gaiteņos un smēķētavā.

    «Nav tās īstenās studentu kopā sanākšanas auras. Vienalga, cik mums katram gadu, visi taču esam studenti. Diemžēl šobrīd zūmā katrs esam spiesti būt savā istabā un neredzam, kā citi izturas,» noteic mūziķis, kurš nezaudē cerību jau drīzumā vaigā satikt savus kursabiedrus.   

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē