• Rebekas Kohas kāzas un jauna dzīve islāmā: Mūsu kopdzīve būs gara!

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    31. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM, FACEBOOK
    Titulētā Latvijas svarcēlāja pirms dažiem mēnešiem pārsteidza sabiedrību, paziņojot – viņa ir saderinājusies ar katarieti, profesionālo sportu pamet un pieņem islāmu. Pagājušajā nedēļā Rebeka oficiāli kļuva par Ibrahimas kundzi.

    «Esmu priecīga nu stādīties priekšā kā Ibrahima,» pagājušajā nedēļā paziņoja bijusī svarcēlāja Rebeka Koha, kas pirms neilga laika jau pieņēma islāmu un ieguva jaunu vārdu – Salsabila. Tagad Rebeka ir precēta sieviete un godājama sava katariešu vīra diska metēja Mohameda Moaza Ibrahima uzvārdā. Viņi laulības gredzenus mija Turcijā bez ģimenes locekļu klātbūtnes, un kāzu svinības tuvinieku lokā atlika uz vēlāku laiku.

    Rebekas tēvs treneris Gvido Kohs meitai lielajā dienā pauda atbalstu, nosūtot virtuālu sirsniņu un bučiņu birumu Instagram. Rebekas dzīvi viņš izvēlējies publiski nekomentēt. Arī pati Rebeka PDz norādīja, ka kopš saderināšanās ar Moazu nolēmusi nekomunicēt ar medijiem, tādēļ arī šoreiz atteicās no plašākiem komentāriem par svarīgo notikumu savā dzīvē.

    «Es allaž vēlējos justies mīlēta, satikt cilvēku, kas par mani rūpēsies, atbalstīs un būs uzticīgs par 101 procentu. Bet ne tikai to. Arī es pati gribēju dot attiecībās, un tagad to varu darīt. Tas ir tik vērtīgi,» saviem faniem Instagram atzina latviete.  

    «Esmu tik pateicīga Allāham, ka aizveda mani līdz tam, tik varens ir visaugstākā dievišķais plāns,» pauda viņa. Mīlestības pilnus vārdus jaunā sieva veltīja arī savam dzīvesbiedram. «Pilnīgi noteikti mūsu kopdzīve būs gara un piedzīvojumiem pilna,» pārliecināta ir Rebeka. Arī Moazs nenogurst atgādināt, ka Rebeka ir labākais, kas viņa dzīvē bijis.

    «Ar tevi ik brīdi es jūtos kā debesīs. Es tik ilgi meklēju tevi un beidzot atradu. Tagad tu esi mana, un es mūžam būšu tavs. Tev ir vistīrākā sirds, kādu jebkad esmu redzējis, un lai Allāhs dod man spēku darīt tevi priecīgu ik brīdi. Mana dzīve bez tevis ir nekas,» sociālajos tīklos pauda katarietis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē