• Ralfs Eilands ticis pie ideālas draudzenes

    Spēļu konsole
    Anastasija Kuzminova
    26. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Teikšu, kā ir – man ir jauna draudzene, un mēs dzīvojam kopā!» ar šādu paziņojumu klajā nāca dziedātājs, kurš pēc attiecību iziršanas ar dziedātāju Elzu Rozentāli sabiedrībā lielākoties redzēts viens.

    Jau mēnesi Ralfa tuvākā draudzene ir spēļu konsole PlayStation 5, kura pagājušā gada nogalē iekaroja daudzu videospēļu cienītāju sirdis. Bildi, kurā mīļi apskāvis pandēmijas laika sabiedroto, viņš bija parakstījis: «Es parasti neafišēju savas attiecības, jo nevēlos visiem izrādīt savu privāto dzīvi, bet šoreiz ir mazliet citādāk.»

    Joku plēsēji nepakautrējās norādīt, ka šī konsole ir piedauzīga dāma, ierakstot: «Vakar dabūju gar viņu krietni nogrābstīties. Jāteic, viņas dāsnums dot tik daudziem, sasniedz Mātes Terēzes cienīgas virsotnes.» Uz to Ralfs turpināja savā humorā: «Mēs neticam monogāmām attiecībām. Pēc pandēmijas pie manis nāks čomi viņu paprovēt. Reizēm padarbināsim kopā kādā komandas spēlē!»

    Mūziķis PDz pastāstīja, ka ik dienu aptuveni stundu velta videospēlēm. Viņa iecienītākās ir saistītas ar sportu – NHL hokejs un FIFA futbols –, bet patīkot arī supervaroņu spēles, piemēram, Betmens.

    «Kad biju mazs, vecāki man videospēles nepirka, sakot – sapelni tām pats!

    Mācoties, šķiet, piektajā klasē, sakrāju naudu un nopirku PlayStation 2. Biju ļoti lepns, ka man mājās ir tāds liels verķis un varu savā istabā pie maza televizora gan spēlēt, gan DVD skatīties,» atminas mūziķis.

    Stāstot par savu jauno draudzeni, Ralfs atzīstas, ka iepazinies ar viņu, pateicoties draugam šovmenim Kasparam Breidakam. «Kad iznāca PlayStation 5, uzzināju, ka izplatītāji Kasparam uzdāvinājuši šo konsoli. Es kļuvu greizsirdīgs. Kaspars par to pastāstīja dāvinātājiem. Un viņi izdomāja, ka var to man tagad pirms svētkiem atsūtīt dāvanā. Jā, uzdāvināja, pretī neko neprasot,» kā ticis pie draudzenes, kas nopērkama par vairāk nekā pustūkstoti, PDz atklāja Ralfs Eilands.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē