• Ralfs Eilands rīko koncertu ar vīnu un austerēm

    Izklaide
    Anastasija Kuzminova
    22. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Twitter/ Facebook
    Mūziķis Ralfs Eilands kopā ar domubiedriem sarūpēja skatītājiem attālināto koncertu ar glanci – par atsevišķu samaksu klausītāji mājās varēja baudīt arī austeres un izmeklētu vīnu.

    «Koncerts pagāja fenomenāli! Taisījām to ar vērienu, lai būtu baudāmi, nevis tā – mēs vienkārši nostājamies, un mūs nofilmē. Tas bija audiāli un vizuāli pārdomāts pasākums. Bija čats, varēja balsot par dziesmām, kuras izpildījām, un arī pēc koncerta klausītāji ar mums varēja aprunāties programmā Zoom. Darījām visu, lai būtu interesanti,» iedvesmas pilns PDz atklāj Ralfs un piebilst – to, kā tiešsaistē koncertu padarīt īpašāku un smalkāku, izgudrojusi viņa radošā mamma Daiga.

    Sadarbībā ar restorānu par atsevišķu maksu klausītāji varēja iegādāties austeres un vīnu, ko Rīgā un tās Pierīgā viņiem piegādāja līdz mājas durvīm.

    «Latvieši ir austeru tauta, un tās aizgāja uz urā,» priecājas Ralfs.

    Tomēr mūziķis atzīst – lai gan tehniski viss ritējis raiti, bija kas tāds, kā viņam tomēr pietrūka. «Neslēpšu – bija dīvaini pēc dziesmām nedzirdēt aplausus. Nospriedām, ka nākamajam koncertam ierakstīsim aplausus gluži kā mākslīgos smieklus komēdiju seriālā. Tas varētu radīt nedaudz patīkamākas izjūtas,» spriež Eilands.   

     

     

    Koncerts bija neparasts arī ar to, ka skatītāji paši varēja izvēlēties, par kādu summu skatīties tiešraidi. Standartcena bija pieci eiro, bet varēja izvēlēties arī biļeti par lielāku summu, lai atbalstītu bez darba palikušos skatuves māksliniekus. Dārgākā biļete maksāja 50 eiro.

    Precīzu pārdoto biļešu skaitu Ralfs neatklāj, taču atzīst – koncerta organizēšanā iesaistītā komanda – mūziķi, scenogrāfs, gaismotājs un pārējie – ar nopelnīto bijuši apmierināti. «Esam laimīgi, paēduši, algas ir,» smaidot saka Ralfs un apliecina – koncertam bija liela atsaucība, jo, ieslēdzot telefonu pēc tiešraides, tas burtiski uzsprāga no ziņām. Fani dalījās ar saviem video, kā viņi dejo pie saviem ekrāniem – vieni pidžamās, citi sapucējušies.

    Mūziķis teic – rīkot bezmaksas koncertus internetā šobrīd viņš nevar atļauties. «Pat gribēdams es nevaru to par velti izdarīt, jo ir jāiesaista liela komanda. Tādu koncertu kā šis nevar uztaisīt par velti. Tas maksā lielas summas. Sanāktu, ka ziedojam savus līdzekļus,» saka viņš.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē