• Raimondam Paulam uzdāvina 1200 eiro vērtu telefonu: Tas man tomēr ir par sarežģītu…

    Svētki
    Gita Vīksne
    13. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Santa arhīva
    «Tas man tomēr ir par sarežģītu,» par pērnā gada nogalē saņemto dāvanu – modernu viedtālruni – PDz saka Maestro. 1200 eiro vērtā saziņas rīka vietā viņš vēl aizvien labprātāk izmanto senu modeli ar podziņām.

    «Uzsākt un izzināt ko jaunu ir iespējams jebkurā vecumā, un Maestro tam ir lielisks apliecinājums, kurš nolēmis veco labo podziņtelefonu iemainīt pret viedtelefonu,» pagājušā gada decembrī paziņoja viens no mobilo sakaru operatoriem Latvijā.

    Tautā mīlētajam komponistam Raimondam Paulam pirms Ziemassvētkiem uzdāvināja moderno Samsung jaunākās sērijas Galaxy S21 Ultra 5G videotelefonu, kura cena Latvijā ir ap 1200 eiro.

    Šajā ziņā gan Pauls vienmēr bijis konservatīvs un spītīgi turējies pie pārbaudītām vērtībām – izturīga telefona ar podziņām. 86. jubilejas, kas būs jau nākamajā nedēļā, priekšvakarā Pauls bija ar mieru izmēģināt ko modernāku.

    Tomēr gada nogales koncertu aizkulisēs kolēģi pamanīja – Paulam rokās vēl aizvien pavīd vecais, labais mobilais telefons.

    Pauls sarunā ar PDz atzinās – ar modernā saziņas rīka apgūšanu viņam neklājas viegli: «Pētu to kopā ar mazmeitām, bet laikam es vēl līdz tam neesmu izaudzis. Tik, cik man saziņai vajag, ikdienā pietiek arī ar podziņtelefonu

    Pēc Vecgada koncerta Atta Centre Maestro mūziķa Intara Busuļa aizskatuvē filmētajā video sacīja: «Atgriezos pie vecā telefona.» Viņš no žaketes krūšu kabatas lepni izvilka savu uzticamo draugu Nokia 2720 Flip, kādu Latvijas internetveikalos var nopirkt par aptuveni 100 eiro.

    PDz gan viņš solīja mēģināt sadraudzēties ar mūsdienīgo telefonu: «Tagad mēģinu palietot gan vienu, gan otru.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē